Afrojack, Glennis Grace en Wulf derde intervalact finale

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Tippy2 schreef:

  Zo leuk voor Glennis! Dat gun ik haar echt van harte. My impossible dream staat nog steeds in mijn top 5 van Nederlandse inzendingen :-)

 2. Jang schreef:

  De sympathieke en bescheiden Glennis, tof!

  • Peter schreef:

   Ik neem aan dat je dat sarcastisch befoeld.

  • Wim1970 schreef:

   En vooral zo netjes bespraakt. Wat had ze toen in 2005 een geweldig nummer, NOT!

   • robbert-rotterdam schreef:

    Schaamteloos die Glennis-bashing. Persoonlijk kan het mij geen bal schelen of ik iemand sympathiek vind of niet. Waar het om gaat is of iemand kan zingen en zo’n uitdaging aankan onder een zekere spanning. En daar lijkt ze me geknipt voor. Wat kan het Europa schelen op 22 mei a.s. of sommige zure Nederlandse fans Glennis wel of niet aardig vinden? Niet dus. En Afrojack? Gezien de belangrijke rol die de Nederlandse dance in de wereld speelt is de uitnodiging aan de nummer 9 op de wereld dj-ranglijst meer dan terecht. Tot slot: Wulf wil ik al enkele jaren naar het ESF. Talent verloochent zich niet, en het knappe is dat deze man nummers schrijft die zowel kwalitatief goed als heel toegankelijk zijn. En juist dat zou voor Nederlandse inzendingen, gezien de matige televote opbrengst tot nu toe een verrijking kunnen zijn. Ik ben tevreden.

   • Peter schreef:

    Als schreeuwen het nieuwe zingen is, dan ja. Heb niks met haar als ook niet met degene die ze kopieert, geschreeuw in optima forma.

  • GerardMartin schreef:

   Pardon??😄

 3. Tijn schreef:

  Super! Glennis Grace in de finale …. goed werk dat er ook aan de plaspauzes wordt gedacht

 4. riccardo schreef:

  Voor mij mag Glennis met haar Whitney ballads en act komen. Geweldig doet ze dat. Top wijf!

 5. Rad schreef:

  Ja je kunt niet om glennis heen.. zo een geweldige zangeres. Beter hebben we niet … authentiek!

  Serieus: wie verzint zoiets om haar te vragen? Wat een triestheid

 6. Robert schreef:

  Komt Adele binnenkort niet met een nieuw album uit? ;-)

 7. rob schreef:

  De zuurtjes hier zullen nooit zoetjes worden, voor mij persoonlijk vind ik de combi Afrojack , Glennis en Wulf spannend, het gaat meer indruk maken dan Madonna in 2019

  • Jellybean schreef:

   Madonna maakte ook behoorlijk wat indruk hoor, het is maar hoe je het bekijkt🤗

 8. jan schreef:

  vreselijk wat een ordinaire gewone en simpel schreeuwend B sterretje in de pause….wat een afgang voor Nederland…..dit wordt dus echt het plas nummer voor Europa.

 9. Sake schreef:

  Jaaaaa, super, en trots!!

 10. Hein schreef:

  Nou zeg…ik snap niet die neg.over de stem van Glennis.
  Wat een geweldige stem heeft dat mens.
  En…ik dacht dat ze de finale zou winnen .
  Super nr my impos.dream.
  Zo zie je maar weer…smaken verschillen maaaar dat jw haar een B artiestje noemt en slecht vind zingen,dan is er iets met jou mis

  • Wim1970 schreef:

   Geweldige stem, maar een mentaliteit om op te schieten.

   • Hans schreef:

    Kun je vinden, maar hoeveel mensen zouden tijdens de finale in Rotterdam luisteren naar haar mentaliteit?

 11. Nordman schreef:

  Wat geweldig dat Glennis erbij is! Go Glennis! Ook super leuk voor Wulf. Afrojack heb ik wat minder mee, maar het is hem uiteraard ook gegund. Ik verwacht een heel spektakel van deze 3. Laat maar komen!

 12. Truus Troela schreef:

  Eens een viswijf altijd een viswijf.

 13. Eric schreef:

  Wie verzint zoiets ? Ze ging al door haar attitude op haar bek op het songfestival met haar onmogelijke droom. Nooit in Nederland een hit uit eigen koker gehad. Altijd covers van een ander . En dan wordt uitgerekend Glennis G uit de hoge hoed getoverd . Nou ja past dit jaar wel bij het broccoli lied.

 14. GerardMartin schreef:

  De avrojas en die wolf zeggen mij niets maar die Grace des te meer. Was er nou helemaal niets beters te vinden dan die schreeuwbek? Wat een afgang, dan nog liever Madonna!

  • Hans schreef:

   Glennis is inderdaad een geweldige zangeres, daar zijn weinig mensen het mee oneens. Die paar zuurbekjes hier tel ik dan even niet mee, zeker omdat een paar mensen onder verschillende namen probeert zichzelf in zurigheid te overtreffen.
   Ik heb meer moeite met Afrojack die bij Beau verschrikkelijk door de mand viel met zijn ‘ illegale feestjes, dat doen we toch allemaal’. Wat een verwende flapdrol.

  • @lbert schreef:

   Wulf en Afrojack toppie, tja Glennis heb ik niks mee, ook al is haar stem prima maar haar uitstraling etc. gaan me de haren van overeind !

 15. riccardo schreef:

  Ik dacht mensen zullen wel blij worden van dat orkest, voor mij hoeft dat dan weer niet zo nodig, maar nee hoor, helemaal niemand.