Dou12e Points 2021 [9]: Noorwegen

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Dirk Marko schreef:

  Outfit brrrrrr. , lied mwah. Vorig jaar met Ulrikke hadden ze goud in handen.

 2. Harm schreef:

  Mooi lied,goede zanger maar ik denk dat veel mensen dit zien als joke entry door die idiote vleugels. Die doen afbreuk aan het liedje. 8/10

 3. RiaNL schreef:

  Ik vind dit een prachtig lied, zeker ook de Noorse versie vind ik erg mooi. Als je zijn interview hebt gehoord via eurovision.tv dan begrijp je de bedoeling van zijn act wel beter, denk ik. Het heeft op mij in elk geval veel indruk gemaakt.

  • Henk schreef:

   De Franstalige coverversie is ook geweldig. Ik vind het ook een prachtig lied los van de poespas.

 4. Jang schreef:

  Sterke popsong om zeep geholpen door Toppers look

 5. Max Mark schreef:

  Goed lied! Gaat scoren! Sowieso finale. Dat kan niet missen. Ben benieuwd of TIX z’n optreden houdt zoals bij de Nationale Finale of dat hij de vleugels thuislaat. Maar met of zonder: het lied staat als een huis.

 6. Remco van den Berg schreef:

  Liedje is wel aardig. Ik had liever de Noorse versie gehoord maar ja. De show is beetje jammer maar past ook wel weer helemaal bij het songfestival. Ik weet niet zeker of dit de finale wel gaat halen.

 7. Marcel schreef:

  Als hij zijn vreselijke outfit thuis laat en gewoon een mooi pak aan doet, dan komt dit lied beter tot z’n recht.
  Maar ja ik betwijfel dat ten zeerste. Het nummer heeft zeker potentie om de finale te halen.

 8. riccardo schreef:

  Met of zonder vleugels maakt me niet uit. Boven gemiddeld of een enorme hoogvlieger is het denk ik niet.

 9. Inez schreef:

  Goeie keuze Noorwegen

 10. sandra schreef:

  drraak van een nummer en die outfit kan echt niet meer next !!!!

 11. Robin schreef:

  Één van de betere nummers dit jaar. Geen idee of dit gaat aanslaan, maar kwalitatief een goede song. Jammer dat het uiterlijk vertoon de “verkeerde” overhand neemt. Tix, doe eens gek en laat de kostuums achterwege.

 12. Br@m schreef:

  Lekker nummer; staat in mijn persoonlijke top 10. Enige minpunt is de outfit; waarom al die overbodige kitsch…..

 13. rob schreef:

  Jammer van KEIINO met hun nummer Monument, daarmee hadden de Noren kunnen scoren, niet met deze mislukte Engel

 14. Kristof schreef:

  Dit is een Dark Horse, gaat het veeeel beter doen dan veel mensen nu denken. Ik voorspel Top 5 Finale.

 15. Jellybean schreef:

  Lied zit al sinds enkele weken als een happy oorwurm in mijn hoofd! Mooi, oprecht, doeltreffend; ik ben als een blok gevallen voor deze Fallen Angel. Ik was aanvankelijk ook minder gecharmeerd van de act en zijn outfit maar ik heb me de moeite genomen om wat meer over deze aparte verschijning te weten te komen. ‘The story behind Tix ‘ is zo’n filmpje wat interessant is om even te bekijken; het verklaart het e.e.a. en het geeft een inkijkje op de bijzondere jongen die schuil gaat achter Tix. Hoe dan ook, ik ben enthousiast:mijn persoonlijke nummer 1😇🤩🤞

  • Max Mark schreef:

   Mooi verwoord. Soms kan een nummer je ineens helemaal pakken.
   Ik wed dat meer (véél meer) mensen als een blok gaan vallen voor dit lied als ze het (voor het eerst) horen.

 16. Sake schreef:

  Jaaaaa, zo hoort het. Prima song. Voorspelling: Finale, en top 5!!! Goodluck Norge!!

 17. Tumtum schreef:

  Het zal de finale wel halen, goede zang, belachelijke act. Veel te veel over de top. Doet echt afbreuk aan het toch al flutact. Oooooh, wat had ik graag Keiino in Rotterdam willen zien en horen of nog beter Ulrike van vorig jaar. Maar helaas het is dit geworden, hier moeten we het helaas mee doen, maar zal zeker niet gaan winnen.

 18. GerardMartin schreef:

  Een van de weinige nummers die ik goed te pruimen vind dit jaar. De Noorse versie vind ik wel mooier maar die hele act hoeft van mij niet zo.

 19. Tippy2 schreef:

  Alleen al door die belachelijke outfit kan ik dit nummer niet aanzien/af luisteren. Voor mij mag Noorwegen stranden dit jaar, geen finale.

 20. Paysbart schreef:

  Het nummer doet mij al weinig, maar ik word enorm afgeleid door de verschrikkelijke act. Het is alsof een stagiair in de kleedkamer van Gerard Joling stiekem het toppers pak van Gerard past. De zonnebril, snap ik nu via meer achtergrond informatie , maar als je dat niet weet (zoals straks 90% van de kijkers) maken het er ook niet beter op. Het zou mij niet verbazen als de Noren net buiten de kwalificatie top 10 gaan vallen….
  Mijn lijst: 3 Litouwen 9 Rusland 12 Cyprus 18 Australie 23 Ierland 32 Zweden 34 Slovenië 37 Noorwegen 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 21. Michael Adam schreef:

  Zonder vleugels op naar de finale. Super leuk nummer!!

  • Paysbart schreef:

   Die vleugels gaat hij houden in de act. In de backup video die meteen na Noorse finale is opgenomen, had hij het ook aan.

 22. robbert-rotterdam schreef:

  Ik krijg hier het Joan Franka gevoel bij. Best wel aardig liedje waarvan de kracht wordt weggetrokken door een belachelijke en veel te aanwezige outfit.

 23. hebbuzz schreef:

  Niks-mis-mee liedje, pirma te pruimen, gaat best scoren denk ik. Vleugeltjes-act doet wel afbreuk

 24. Placide schreef:

  Best een mooi liedje, maar die vreselijke outfit kan toch echt niet meer.? Doet alleen maar afbreuk aan het liedje.