Press Conference en Online Hosts van het Eurovisie Songfestival bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Jang schreef:

  Leuk voor Koos

 2. Bloemetjesjurk schreef:

  Koos ken ik maar de rest helaas niet. Graag foto bij artikel plaatsen als dat kan.

 3. riccardo schreef:

  Die All Acces uitzendingen lijken me leuk om te volgen. Het is volgens mij een leuk team, met ervaring, dat komt wel goed.
  Ik hoop wel dat deze mensen ook zijn geselecteerd op dat ze hun Engels beheersen. Als ik iets kneuterig vind overkomen is het een hakkelende met zwaar accent presentatie of Press Conference Host.

  • Red schreef:

   Mijn god, even foto opgezocht. Kende er geen 1. Die ene zie ik weleens bij rtl blvd geloof ik of zoiets. Die andere is een “oh my god “ influencer. En dan 2 dames die ik ook nooit eerder zag. Eentje met haar en van de ander weet je het niet. Ze zijn vast allemaal geselecteerd op hun talenknobbel in dit internationale festival en op hun liefde voor en kennis van het songfestival.

 4. Bas schreef:

  Jammer dat Roos Moggré niet meer van de partij is. Koos is een logische keuze. Zijn naam werd hier vorig jaar ook al voor genoemd. Het is hem gegund.

  • Peter schreef:

   Mee eens Bas, ook Koos doet al jaren zijn uiterste best voor het festival.

   • Red schreef:

    @peter : ik begrijp best dat je inhoudelijk reageren lastig vindt. En mogelijk beledig ik een idool van je. Mijn inhoudelijke reactie is dus: 1- spreken ze vloeiend meerdere (europese) talen? 2 – hebben ze veel kennis van (historie) van het songfestival? In alle eerlijkheid lijkt dit meer op de divibokaal, die de npo hanteert. Het is een Europees festival, niet een pannenkoekenshow voor Holland. En nee, ik heb geen interesse in jouw foto, net zo min als mijn foto je zou moeten boeien. Wij presenteren namelijk niet dit festival.

   • Hans schreef:

    Red, dat jij ze niet kent zegt, niets over hun geschiktheid.

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Ik hoop dat bij Koos de beheersing van de Engelse taal wel door de jaren heen vooruit is gegaan. Bijvoorbeeld door de alom bekende nonnen. Dat is nu eenmaal een van de vereisten als je persconferenties leidt. Niet of iemand aardig is of enorm bij het festival betrokken is. Dat is ook een plus, maar in de andere landen hadden degenen die de conferenties leidden een veel betere taalbeheersing dan dat ik ooit bij Koos waargenomen heb. Hopelijk heeft hij er iets aan gedaan en verrast hij ons.

  • Peter schreef:

   Misschien is hij al druk aan het leren.

  • Br@m schreef:

   Ze hadden gewoon Eva Jinek en Humberto Tan voor deze klus moeten vragen; die spreken beide hun talen. Koos vind ik een aanfluiting. Die kan totaal geen interessante vragen stellen; alleen maar simpele vragen waar iedereen het antwoord al op weet.

 6. Br@m schreef:

  @Dirk Marko: Hoezo voorbarig….; mijn mening is gebaseerd op interviews die ik in het verleden heb gezien van en met hem.

  • Hans schreef:

   Inderdaad zeer voorbarig Br@m.. Denk je ook niet dat Koos zich voor dit grote evenement goed laat voorbereiden?Ik denk dat het wel meevalt met die “totaal geen interessante vragen stellen” Het een en ander zal echt wel uitvoerig worden voorbereidt voordat de interviews / Pers conferenties gaan beginnen….Misschien iets minder voorbarig zijn de volgende keer Br@m.. wacht eerst maar eens af…

   • Br@m schreef:

    Draaf je niet een beetje erg door, Hans. Een ieder heeft hier het recht om op een fatsoenlijke en respectvolle manier zijn eerlijke mening te geven zelfs al is die wat negatief. Je kunt nou eenmaal niet alles leuk en aardig vinden.

 7. Hans schreef:

  @ Br@m.. “Koos vind ik een aanfluiting” Dus dit noem je op een fatsoenlijke en respectvolle manier je mening geven? Natuurlijk mag dat maar dan kun je daar ook weer een reactie op verwachten… respecteer die dan ook he..

  • Br@m schreef:

   Als ik iemands interviewstijl een aanfluiting vind dan is dat mijn eerlijke mening. Daar is niks grofs aan. Als je dat al niet eens meer mag zeggen. Wat dat aangaat verdient jouw kwalificatie van de Maltese zangeres (dat wicht uit Malta heeft het nogal hoog in de bol; dit valt te lezen bij San Marino) ook niet bepaald een schoonheidsprijs.

   • Hans2 schreef:

    Beste Bram, leuk geprobeerd om mij terug te pakken op een citaat.. maar dat berichtje is niet van mij… er zijn namelijk nog meer mensen die Hans heten, heb niets tegen het nummer van Malta en of Destiny. Ik zei al je mag zeggen wat je wilt maar wacht eerst even af hoe Koos het gaat doen, gaat geheid ontzettend meevallen..