Veel songfestival in NPO programmering

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. rob schreef:

  Wat een enorm zwart gat na de finale! Waar kunnen we afkicken?

 2. GerardMartin schreef:

  Dit laat ik allemaal maar even aan mij voorbijgaan😉

  • Jeroen schreef:

   Al sinds jaar en dag vindt u verreweg de meeste Eurovisiebijdragen van bedenkelijk of ondermaats niveau.

   Uw reactie op zowat alle bijdragen is in de trant van “next/volgende” of “dat wordt weer vechten om de laatste plaats”.

   U bent ook niet enthousiast te krijgen met programma’s over het songfestival.

   Wat doet u zichzelf aan door zich op deze obscure website (over het songfestival!) op te houden? U heeft behoefte aan een digitale, troostende aai over de bol. Bij dezen.

   • Michael Adam schreef:

    +1

   • GerardMartin schreef:

    U leest zéér selectief en waarschijnlijk vindt u dat erg plezierig want dan kunt u eens even lekker uw frustraties kwijt. Beetje zielig wel van u. U zou eens anderen moeten volgen en eens goed moeten lezen hoe zij over veel bijdragen schrijven. Dat ik deze programma’s aan mij voorbij laat gaan wil niet zeggen dat ik ze oninteressant vind maar omdat ik geen tijd daarvoor heb. Ik doe namelijk veel meer andere dingen dan, in tegenstelling tot u, voor de tv hangen. Fijn leven verder.

   • Michael Adam schreef:

    Waar Jeroen denk ik op doelt is dat alles dat u schrijft als negatief overkomt. Dat valt gewoon op. Ook deze reactie.

    Reageren met: Goh wat ontzettend leuk dat er zoveel mensen zich hard maken dat het SF een onvergetelijk evenement wordt!!! Helaas kan ik niets daarvan kijken, want ik ben zo druk in mijn leven.

    Klinkt heel anders dan ‘Dat laat ik maar even aan mij voorbij gaan’ knipoog.

   • Hans schreef:

    Gerard Martin gaat heus wel eens stiekum kijken of luisteren naar deze programma’s. Maar de herhalingen kan hij overslaan want die heeft hij al gezien. En Op weg naar het songfestival is zo voorspelbaar en irritant dat hij het zeker mag overslaan. Maar verder is alles geweldig! ;-)

 3. Peter schreef:

  Ook ik heb hier allemaal geen tijd voor. Ik kijk überhaupt nog maar heel weinig tv. Dit jaar 2 halve finales en finale en dat is het. Maar wel leuk initiatief voor allen die er wel tijd voor hebben.

 4. Bert schreef:

  Leuk! Staan genoteerd ☺️

 5. riccardo schreef:

  Dat bureau Eurovisie spreekt me wel aan. Ik ben niet het soort fan dat voor de zoveelste keer alle ouwe koeien zonodig weer hoeft te bekijken. Bovendien is voor wie het leuk vind zowat alles zelf makkelijk terug te vinden. Een beetje brainstormen over het hoe, wat, wie en waarom heb ik dan meer mee.