Barbara Dex Award 2021 gaat naar TIX

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. MarkusRotterdam schreef:

  Natuurlijk is de prijs in het leven geroepen om de slechtst geklede artiest te benoemen. Anno 2021 moet het fluwelen handschoentje er weer overheen.

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Wat een onzinnige prijs is dit geworden. Onduidelijk wat de prijs wil zeggen. Opvallend. Dus blijkbaar maakt het niet uit of hij aan opvallend mooi of opvallend lelijk gegeven moet worden. Van mij mag die prijs meteen opgeheven worden. Te nikszeggend.

 3. Marcel schreef:

  Nou ik blijf het zien als het slechte kleding van de artiest. Echt kolder om het te vergoelijken omdat het negatieve vibes geeft op het songfestival! Stop er dan mee of hou het hoe het ooit ontstaan is.

 4. Jellybean schreef:

  Grappig dat niemand op dit blog hem noemde i.v.m. deze prijs; blijkbaar toch niet zo’n foute outfit dus. 😉Opvallend zeer zeker en dat geld niet alleen voor de outfit maar ook voor z’n persoonlijkheid. Ik heb niet alleen genoten van zijn lied maar ook van zijn leuke vlogs op internet, z’n liefdesverklaring en serenades aan Efendi, de reuring bij zijn persconferenties en het stuiteren door de green room als een ongeleid projectiel. Echt zo’n type wat het festival nodig heeft; hij heeft er voor veel mensen nog meer kleur aan gegeven!

 5. RiaNL schreef:

  Ik ben het helemaal met Robbert eens. Een totaal onzinnige “prijs”. Kennelijk heeft men niet willen begrijpen wat TIX met zijn lied en outfit heeft willen vertellen. Ik vond hem een leuke en prettig gestoorde deelnemer en hoop dat het goed met hem zal gaan. Wat mij betreft zou ik hem graag nog eens terugzien op het ESF. Want hij kan in elk geval erg goed zingen.