Rotterdam Live: TIX met zelfde act als in Noorse finale

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Paysbart schreef:

  Ik heb niets tegen de zanger zelf maar de act maakt dat veel mensen thuis en zullen zien als oude ESF kitsch en kermis….

 2. Jellybean schreef:

  @redactie: wellicht ook even de officiële video clip toevoegen die afgelopen week is uitgekomen? (net zoals jullie bij Australië hebben gedaan) Is de mooiste clip van dit jaar!
  Dank jullie wel!

 3. Marcel schreef:

  Leuk nummer, ook wel een leuke act, maar ik betwijfel het of de jury’s en Europa hier voor gaan. 🤔

 4. RiaNL schreef:

  Ik blijf ‘Fallen Angel’ een prachtig lied vinden. Het is 1 van mijn favorieten. En inderdaad; zijn officiële video clip is prachtig. Wat mij betreft hoort Noorwegen zeker thuis in de finale. Mijn stem heeft hij alvast.

 5. Peter schreef:

  Hoog Gerard Joling gehalte, doorspoelen

 6. Jarno schreef:

  Ik vrees voor de Noren dat dit net als in 2016 met Icebreaker het resultaat enorm gaat tegenvallen. Het is het allemaal gewoon net niet en in deze sterke semi doet dat je gewoon de das om

 7. Tippy2 schreef:

  Voor mij is dit, net als Zweden, een absolute next please…

 8. Tippy2 schreef:

  Ik denk echt dat Noorwegen buiten de boot gaat vallen. Dit soort over de top kitsch wordt in de regel god zij dank keihard afgestraft. We gaan het zien…

 9. Jellybean schreef:

  Mijn persoonlijke favoriet en de winnaar van mijn hart. Liedje verdiend zeker een plek in de finale al is dat alles behalve een gelopen race in deze ijzersterke semi. Ik vrees dat veel mensen toch afknappen op de act omdat ze het niet begrijpen en dat kan nou net het verschil zijn tussen wel of net niet de finale halen. Daarom zou ik de liefhebbers van deze bijdrage vooral willen oproepen om op het lied te stemmen op 18 mei. Lykke til Tix!

  • Max Mark schreef:

   Yes, Jellybean! Vandaag was TIX aan de beurt! Dit moet toch gewoon naar de finale!? Ik ga in ieder geval duimen.

   PS de clip is prachtig; kunst vanuit het hart, echt waar.

   • Jellybean schreef:

    Duimen is goed, stemmen nog beter😂🤭
    Dank voor je reactie op de clip; ik was er al benieuwd naar👍😇

 10. Roel schreef:

  Er lag nog een Indianentooi van mevrouw Franka. Recycling is the thing…. Wederom “Diablo” tsja modewoord in poplyrics zeker.

 11. Max Mark schreef:

  Ik gun het Noorwegen. Sterk lied, sterke act. Hopelijk wordt de act niet weggezet als goedkope kitsch, maar als staging en artiest met een verhaal en oorsprong. Lied wint bij mij aan terrein. TIX, zet ‘em op! Ik verwacht dat dit naar de finale gaat.

 12. ricardo schreef:

  draak van een nummer en de act kan echt niet meer Norway zero points !!!

 13. Jürgen schreef:

  Ik find het een goed leuk liedje

 14. Hans schreef:

  Mooi lied, goed gezongen. Over de top act of niet, het is wel een act die iedereen bijblijft…

 15. MarkusRotterdam schreef:

  Lied is mooi, maar veel mensen zullen de outfit niet waarderen. Ik ook niet by the way. Het leidt te veel af. Soms gaat het er ook echt wel om hoe je er uit ziet. Durf jezelf te laten zien.

 16. Nordman schreef:

  Dit is de enige inzending waarvan ik niet kan voorspellen wat het gaat doen. Het zou de finale kunnen missen, maar kan ook heel hoog eindigen. Ik zelf zit meer te denken aan een non kwalificatie vanwege de looks van de zanger. Gaan kijkers dit serieus nemen? Het lied vind ik niet slecht maar ook zeker niet geweldig. Dus een winnaar zie ik er zeker niet in. Ik ben er onzettend beniewd naar over 2 weken!