Rotterdam Live: Daði & Gagnamagnið weer met aanstekelijke act

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. SW schreef:

  Leuk! Lekker liedje en leuke performers.

 2. Tippy2 schreef:

  Dit is niet voor mij weggelegd, vervelend nummer, next

 3. Siem schreef:

  Ik zie dit zo de top 5 in schieten. Ik zag net de recap van de 1e semi en mijn god, wat lijkt het toch allemaal op elkaar qua sound. IJsland gaat daarin echt opvallen denk ik.

  • Kobe schreef:

   IJsland zit in semi 2

   • Siem schreef:

    Dat wist ik, maar ik ging er even vanuit dat IJsland deze semi makkelijk zou overleven en in de finale de top 5 wel zou halen. En de liedjes uit semi 1 komen daar natuurlijk ook in uit ;)!

 4. Rick schreef:

  Mijn favoriet dit gaat heel hoog eindigen met veel jury,televote stemmen.
  Het is zo lekker aanstekelijk met een goede beat.

 5. RiaNL schreef:

  Leuke repetitie van IJsland. Ik vind het liedje leuk en ik hoop op een finaleplaats voor IJsland.

 6. @lbert schreef:

  Tja had vorig jaar niks met ze en nu ook niet, volgens mij veel zang op de band en wat live is kan stukken beter, rijp voor het rechter rijtje !

 7. Hitzound schreef:

  Heel leuk. Finale kanshebber en Top 10 gegarandeerd

 8. Roel schreef:

  Geen winnaar. Deze act was een keer leuk, daarna niet meer.

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Leuk en het voordeel is dat deze bijdrage zich kan verzekeren van stemmen van zowel televoters als jury’s. Het lijkt een makkelijk nummer, maar is het niet.

 10. Eddy schreef:

  Blijft kleuterklasjesniveau.
  Dit is een belediging voor iedereen die een milligram IQ heeft.
  Ze kunnen tezamen met Jendrik voor de rest van hun leven tiktokfilmpjes blijven maken.

 11. Nordman schreef:

  Het lied van IJsland vind ik best leuk, maar heeft voor mij geen wow-factor zoals een winnaar hoort te hebben. De act lijkt dat wel te hebben. Ziet er heel vrolijk uit! Natuurlijk gaat dit naar de finale, maar als totaalpakketje komt het gewoon wat tekort m.i. om echt te kunnen winnen.

 12. Steve schreef:

  Off topic. Jeangu Marcooy had trouwens een Tiktok filmpje op zijn Instagram staan. Hij stelde zijn twee backings voor (waar hij ook mee bij Beau was.) Ze deden een dansje. Toen ik het wilde liken, was het filmpje alweer verwijderd. Ik kreeg sterk de druk dat hij waarschijnlijk met een akoestische versie in de finale gaat staan. Ben ik persoonlijk blij mee.

  • Paysbart schreef:

   Steve ik kan je nu al vertellen dat hij geen akoestische versie gaat zingen…….

 13. Peter schreef:

  Grappig, IJsland stijgt nu nasr plasts 4 bij de betting offices

 14. MarkusRotterdam schreef:

  Iets irriteert me aan deze inzending. Is ’t het dansje, die halfzachte uitstraling van de zanger of het lied an sich? Ik weet het niet hoor. “Kleuterklasniveau” wat eerder beschreven is komt er inderdaad dichtbij.
  Het enige wat ik er nog van kan zeggen dat het wel het enige is in zijn soort naast alle Beyonce-wannabe’s.

 15. Beer schreef:

  En toe werd IJsland wat mij betreft opeens weer een mogelijke winnaar. Origineel!

 16. dick schreef:

  Vorig jaar wilde ik ook al niet mee in deze gehypete groep maar dit jaar nog minder. Dat (on of bedoelde) infantiele gedoe zal twee kampen opleveren. Men vindt het helemaal leuk fris enig enz. OF men vindt het 3 x niks, ik behoor tot de laatste groep. Gaat finale wel halen wat voor mij weer een koelkastmomentje oplevert:-).

 17. Bert schreef:

  Zier er allemaal wel aardig uit. Blijft voor mij toch studio 100 muziek?

 18. Truike schreef:

  Mijn eerste reactie was: wat is dit nu weer!?! Toen ik het liedje voor het eerst hoorde en zag. Maar naar gelang vond ik het steeds leuker. Mijn kinderen “van kleuterklasniveau” vinden het werkelijk geweldig! En staan voor de tv mee te dansen. Je moet dit liedje vooral niet te serieus nemen, maar is voor mij echt een kanshebber om hoog te eindigen (dat hoop ik voor ze!) Morgen (zal wel zondag worden) weer lekker voor de tv meeswingen bij dit nummer en vooral heel hard lachen om de schuddende kontjes?? douze points van ons!