Rotterdam Live: Frisse maar ingehouden opvoering van Benny uit Tsjechië

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Ikkie schreef:

  Frankrijk op 1 bij de bookmakers nu. Vind ik ook echt een heerlijk nummer :)

  • robbert-rotterdam schreef:

   En nu maar hopen dat zij niet ook met ballerina’s, perrots of andere figuranten op het podium verschijnt. Less is more in de context van alles wat we gezien hebben

  • @lbert schreef:

   Frankrijk een heerlijk nummer ???? Ze mogen blij zijn dat ze al in de finale zitten !

 2. RiaNL schreef:

  Het optreden van Tsjechië ziet er niet slecht uit. Benny lijkt goed bij stem alleen heb ik niet zoveel met zijn liedje.

 3. Nordman schreef:

  Dit is één van mn favorieten. Heerlijk modern en eigentijds poplied gezongen door een zeer charismatische zanger die het denk ik ook vooral moet hebben van livepubiek. Ik heb begrepen dat de shows nog niet gevuld zijn dus hopelijk lukt ze dat nog. Ik zelf heb ook besloten om er niet naar toe te gaan overigens. Maar terugkomend op Benny. Hij verdient wat mij betreft een finaleplek. Zou zonde zijn als dit lied achterblijft.

 4. dick schreef:

  Een van de mindere inzendingen van deze semi, gaat het moeilijk krijgen door te dringen tot de finale. Vocaal lijkt het overigens prima in orde maar het is een 13 in een dozijn inzending.

 5. mijn visie schreef:

  Leuk liedje, lekker energiek. Vocaal nog niet heel overtuigend, maar van mij mag dit de finale wel halen en dan op de rechterkant van het scorebord terechtkomen. Ik ben bang dat dit liedje net niet voldoende overtuigingskracht heeft om te kwalificeren
  Persoonlijke ranking: finale top 22
  Voorspelling: NQ