Rotterdam Live: Ierland kiest voor visueel spektakel

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

  1. RiaNL schreef:

    Ik vind “MAPS” een leuke inzending van Ierland. De beelden van de repetitie zien er niet slecht uit. Ik hoop dat zij de finale zullen halen.

  2. Hitzound schreef:

    Dat visuele spektakel wordt in deze teaser nog niet zo duidelijk. Ze bewaren het vast voor de halve finale. Toch wel fris en fruitig, deze bijdrage.

  3. Richard schreef:

    Ik hoop echt op een finale voor Ierland. Was lang mijn nummer 1, maar inmiddels achterhaald door Noorwegen.

  4. dick schreef:

    Twijfelachtig, op basis van wat we hier nu zien misschien met hangen en wurgen de finale.

  5. Max Mark schreef:

    Hoop op finale! Ziet er veelbelovend uit. Hopelijk valt alles samen en krijgt Lesley een fantastische act. Ben heel benieuwd hoe het visueel eruit ziet. Mooi idee met dat real life storybook! Ik gun het Ierland van harte; Maps vind ik een leuk nummer.

  6. Kobe schreef:

    Toeters en bellen om te verhullen dat “Maps” eigenlijk een zeer middelmatige song is.

  7. Inez schreef:

    Niet slecht

  8. Roel schreef:

    Oh…en iemand heeft al die pagina’s voorzien van tekeningen… en de extra props doen vermoeden dat er iets gebeurt. Verder lekker tempo voor een workout routine.

  9. Tippy2 schreef:

    Ik zie en hoor nog niets bijzonders maar dat gaat dan vast nog komen….

  10. Hebbuzz schreef:

    Vreselijk lelijk gezongen en de act ziet er nu nog klungelig uit alsof je een kijkdoos inkijkt. Het trucje met de cartoon-strip-films mislukt gigantisch omdat het oog nu eenmaal anders werkt dan een camera. Veel werk aan de winkel, zowel vocaal als visueel.
    Gaat keihard onderuit als je hetmij vraagt.

  11. Nordman schreef:

    Hmmm. Dit is iets wat op tv z’n werk moet gaan doen, want alleen dan begrijp je dit optreden. Ik ben daar heel benieuwd naar. Ik weet alleen niet of ik het idee bij dit lied vind passen. Het lied is uplifting en mag wat mij betreft veel meer heldere kleuren hebben. Dit oogt nogal donker.