Rotterdam Live: Jeangu is klaar voor de finale

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Ron schreef:

  Trots !!!!! wat een mooi in beeld gebracht en super gezongen

 2. jos ( Alkmaar ) schreef:

  dit moet toch zeker gaan scoren

 3. rob schreef:

  Wederom Trots op Team Jeangu.
  Nederland gaat zeker de top 10 halen.

 4. Tippy2 schreef:

  Op youtube staat een filmpje van ongeveer 1 minuut van de 2e repetitie

 5. Tippy2 schreef:

  hier: 60 seconds of the Netherlands’ second rehearsal

 6. Richard schreef:

  Top 10 halen?
  No way, het gaat een gevecht worden met Spanje wie helemaal onderaan gaat eindigen.

  • sandra schreef:

   helemaal mee eens bij de laatste 5

  • Han schreef:

   Top 10 denk ik ook niet. Maar afgaan zal hij zeker niet, daarvoor lees ik teveel positieve berichten. Kijk bijvoorbeeld op youtube eens naar de previews van de Noorse tv.

  • Wim1970 schreef:

   Samen met UK, Duitsland en Italië. Ik voel een 2005 deja vu aankomen. De Big 5 + gastland onderaan.

 7. Richard schreef:

  Het lied moet je aanspreken dat is zo. Het is in ieder geval een persoonlijke boodschap waar hij zelf achter staat. En dan komt het ook gemeend over.
  Nederland kan niet verweten worden niet goed voorbereid geweest te zijn. Dit is m.i. echt veel beter voorbereid dan onze inzendingen in 2006, 2009, 2012 en 2015. Het doet me in ieder geval meer dan de goedkope pop van Cyprus of Azerbaijan of de herrie van Italie. Succes Team Jeangu

 8. Thijn schreef:

  Ik hoop zo dat het de verrassing van de avond wordt. Het verdient een hoge klassering

 9. Paysbart schreef:

  Reactie van Ierse site:
  Bogdan – Jeangu gave us a very confident performance, with powerful visuals. He sounded as good as ever and the message of the song was very well conveyed through both the performance of the dancers as well as through the messages displayed on the background. I see this song doing really well. Like top 3 well.

  Sarah- This is absolute class! Jeangu is confident on stage, wonderful vocals , and well complimented with the backing singers . Nice conveying of the song’s message both on stage and in the messages in the backdrop, in English/Sranan Tongo . One of the best host country entries for a long time , the Dutch are clearly looking to keep up their reputation at the contest after winning in 2019 . I love it !

  Richard – The Dutch are really trying to win again with such a well produced home nation entry. Jeangu has introduced us to the Sranan Tongo language – never seen at Eurovision until now. The Dutch will not be disappointed.

  John – Jeangu and his cohort have come up with the goods again today. His song is musical silk, just like his voice. It has a lot appeal due to its current nature. I even love the Sranan Tongo touches, just to give it that more global slant. Combine all that with the effective staging, this could surprise a few people. I guess Dutch TV would be happy with a runner-up spot (all the kudos without the expense next year).

 10. Paysbart schreef:

  Hier reactie van Ierse site:
  Bogdan – Jeangu gave us a very confident performance, with powerful visuals. He sounded as good as ever and the message of the song was very well conveyed through both the performance of the dancers as well as through the messages displayed on the background. I see this song doing really well. Like top 3 well.

  Sarah- This is absolute class! Jeangu is confident on stage, wonderful vocals , and well complimented with the backing singers . Nice conveying of the song’s message both on stage and in the messages in the backdrop, in English/Sranan Tongo . One of the best host country entries for a long time , the Dutch are clearly looking to keep up their reputation at the contest after winning in 2019 . I love it !

  Richard – The Dutch are really trying to win again with such a well produced home nation entry. Jeangu has introduced us to the Sranan Tongo language – never seen at Eurovision until now. The Dutch will not be disappointed.

  John – Jeangu and his cohort have come up with the goods again today. His song is musical silk, just like his voice. It has a lot appeal due to its current nature. I even love the Sranan Tongo touches, just to give it that more global slant. Combine all that with the effective staging, this could surprise a few people. I guess Dutch TV would be happy with a runner-up spot (all the kudos without the expense next year).

 11. Paysbart schreef:

  Ik zie veel enthousiaste buitenlandse reacties (on live blog bij esc united) en Ierse songfestival site.
  Ik geloof dat we de top 10 wel gaan halen en bottom 5 kunnen gaan ontwijken…..

 12. Tippy2 schreef:

  We gaan gewoon voor een top 10 notering Paysbart! :-)

 13. Gijs schreef:

  Waanzinnig trots op team Jeangu! Wat laat Nederland zich van een goede kant zien! Jeangu die met dit nummer zelf alles geeft volgens het motto: Open Up en dit ook vraagt van het publiek: OPEN UP.
  Wat het eindresultaat ook zal zijn binnen het wedstrijdverband, ik zit zaterdag met tranen in mijn ogen van trots in Ahoy Jeangu toe te juichen.

 14. Peter schreef:

  Voorals breekt het geen potten in Europa.

 15. Nordman schreef:

  Ik lees veel goede commentaren van buitenlandse pers. Zou Nederland onderschat worden? Nu wil ik niet zeggen dat we gaan winnen of een top 10 resultaat neerzetten, maar een nette top 15 ? Zou dat mogelijk zijn? Ik ben super benieuwd. Nogmaals, het is niet mijn lied, maar voor Nederland en Jeangu zelf hoop ik wel op een mooi resultaat.

 16. Pietje schreef:

  Denk een punt of 30-40 bij de juries en dan een handvol (5-10) bij televoting. Dus voldoende om de laatste plek te ontwijken

 17. riccardo schreef:

  Het is zo t.o.v de clip weer een heel ander ding geworden. Ik denk toegankelijker voor een breed publiek, meer Eurovisie.
  Lekker die huiskamers in knallen en we zien wel wat het doet. Ik ben er ongeacht de uitslag hoe dan ook trots op.

 18. ricardo schreef:

  Lees net dat Italie nu op nummer 1 staat ongelooflijk vind het na Duitsland het slechtste nummer van dit jaar , Nederland is zoveel beter !!!!

 19. Rick schreef:

  Heel mooi op beeld en indrukwekkend, kippenvel op sommige momenten.
  Ik denk dat het voor een grote groep heel emotioneel zal zijn.
  Ik hoop een top notering maar ik denk plek 13