Rotterdam Live: Gaat San Marino weer naar de finale?

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. RobOranjeFinland schreef:

  Matige reactie, dat mag en is ok, toch zie ik San Marino als mogelijke winnaar, zeker nu Malta het gisteren verpest heeft.

 2. Richard schreef:

  Ze kunnen in ieder geval al kans maken op de Barbara Dex award als de foto inderdaad de werkelijke outfit is

 3. Peter schreef:

  Oef een tegenvaller? Tja met de repetities kan er van alles nog gebeuren. Malta ook al door het ijs gezakt.

 4. Beer schreef:

  Ik hoor elders juist veel enthousiasme. Ik denk dat het nog wel mee kan vallen.

 5. Rick schreef:

  Senhit is een sympathieke zangeres maar daar is alleen ook mee gezegd.
  Dit typische euro kitch nummer gaat geen potten breken in deze semi.

 6. Max Mark schreef:

  Dat zuurstokroze bij Malta is niet alles, maar qua zang was het uitmuntend. Dus om nu te zeggen dat Malta het verpest heeft: dat denk ik niet. Winnen is zeker geen zekerheid, maar een hoge positie toch wel.

  Dat hoop ik voor San Marino ook, maar – oh jee- de eerste indruk van de repetities klinkt niet best. Was er al een beetje bang voor; ik vind Senhit live niet de beste. Nou ja, er kan nog van alles gebeuren. Ik hoop voor San Marino dat straks alles samenvalt, want het blijft toch wel een heel fijn nummer. Dus Senhit, zet ‘em op.

  • Max Mark schreef:

   Oh. Ik lees op andere sites dat het wel goed was. Zang goed. Prima plaatje. Dat geeft dan toch weer hoop :-)

   • Max Mark schreef:

    “Nothing to fault vocally, either. Senhit can sing great, move great and look great while doing it. All round, this is a great show opener.”

    “With or without Mr Rida, the package is definitely one of San Marino’s strongest ever.”

   • Gilles schreef:

    “With or without Mr Rida, the package is definitely one of San Marino’s strongest ever.” Die lat ligt dan ook bijzonder laag.

   • Max Mark schreef:

    Haha, ja, daar heb je zeker gelijk ik, Gilles!

 7. Siem schreef:

  Ik lees toch liever de mening van de schrijvers van deze site. Wiwibloggs heeft nogal de neiging om aan te pappen met alle artiesten en daardoor met een gekleurde blik te kijken naar de werkelijkheid.

  • Paysbart schreef:

   +1

  • Beer schreef:

   Of je gelooft je eigen ogen en oren door de video(‘s) te bekijken. Niemand is heilig.

   • Siem schreef:

    Zeker, maar op basis van 15 seconden opgenomen materiaal in de ruimte zelf, kijk ik nu nog liever even naar de reacties van mensen die daar zijn.

   • robbert-rotterdam schreef:

    De video’s geven nog niet de werkelijke camerahoeken. Dus ook nog niet betrouwbaar.

 8. Paysbart schreef:

  Wat een rare pakjes en maskers dragen de dansers….

 9. Kobe schreef:

  Ik heb nooit de hype rond Senhit nooit begrepen. Het is een zeer matige live-zangeres en zo’n nummer met wat etnische invloeden hebben we al 100x gehoord. (en beter)

 10. Peter schreef:

  De verwachtingen waren hoog, maar het valt mij persoonlijk ontzettend tegen allemaal.

 11. RiaNL schreef:

  Leuke repetitie van San Marino, ik vind het liedje zeker niet onaardig.

 12. Nordman schreef:

  Die staging! Daarvoor kijk je toch ook naar het songfestival? Laten we wel wezen, dit vind je op geen ander podium. Eurovisie is AAN! Welkom terug baby! Goed, verder. Wat hebben die dansers aan? Ziet er nogal creepy uit! Het lied lijkt me wel sterk genoeg voor een finaleplek maar echt hoog eindigen zie ik het niet doen.

 13. dick schreef:

  Van meet af aan vond ik dit een lekker nummer met een te lange rap. Maar wat ik hier nu zie beloofd weinig goed: er moet nog heel wat aan geschaafd worden en die zang is werkelijk bedroevend. Van favoriet voor een hoge notering naar (voorlopig) DE tegenvaller van deze editie.

 14. mijn visie schreef:

  San Marino, ben ik de enige die kotsneigingen krijg bij dit liedje? Haar stem irriteert mij, en het is allemaal een grote poppenkast/aandachttrekkerij.
  En ja, het is niet slecht, er zijn mensen die hiervan houden. Maar wat mij betreft mag het blijven steken in de halve finale.
  Persoonlijke ranking: NQ
  Voorspelling: finale top 17