Rotterdam Live: Vocale wervelstorm uit Malta

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. Beer schreef:

  Dat is… een Barbara Dex Award nominatie. Oeps!

 2. Inez schreef:

  Wat een lelijke kleren en geen fan van Malta

 3. Celine schreef:

  Oeps! Dit pakje flatteert haar niet.. dan zag Netta er beter uit.

 4. rob schreef:

  In de clip ziet ze er Diva achtig uit ( fantastisch dus), maar dit…………hoe je de overwinning om zeep helpt

 5. Richard schreef:

  Ik snap dat je een statement wil maken maar het had iets eleganter gekund.

 6. Tippy2 schreef:

  het wordt moeilijk voor Malta

 7. Eddy schreef:

  En daar is … Netta bis.

  • Inez schreef:

   Klopt hoop dat Malta blijft in de halve finale maar ik vrees dat het finale is

  • Jellybean schreef:

   Ja, dat was ook mijn eerste gedachte. Dit statement hebben we al gehad; kan me niet voorstellen dat dit weer gaat werken.
   En de outfit had wat classier gemogen; belangrijkste is echter dat zij zich er happy bij voelt.
   En aangezien ik fan ben van Tix heb ik geen recht van spreken wat outfits aangaat ?

 8. MarkusRotterdam schreef:

  Oh…My ….F…. God…
  En dit staat nummer 1 bij de bookies?
  Wat een ordinaire ellende is dit. Echt HET dieptepunt van Eurovisie 2021. Dit moet haast verboden worden. Maar heel veel mensen zullen hier voor vallen omdat ze zo lekker- hoe zal ik het netjes zeggen- divers is en een ook diverse minderheden vertegenwoordigt… (Ja je moet tegenwoordig uitkijken wat je zegt, heel veel deugneusjes voelen zich anders op hun tere zieltjes getrapt).
  Maar nog een keer : dit is troep en als dit wint is het weer een verloren jaar geworden.

  • Wim1970 schreef:

   Helemaal mee eens.

  • Hans schreef:

   Je hebt gelijk Markus, dit kan wel eens een “Francesco Gabbani” worden, nummer 1 bij de Bookies maar uiteindelijk buiten de top 5 eindigen.. Mijn gevoel zegt dat Frankrijk gaat winnen….

  • sandra schreef:

   helemaal mee eens

  • GerardMartin schreef:

   So true!

  • Steve schreef:

   Erg he, al die diversiteit. Het zou verboden moeten worden. ??

   • MarkusRotterdam schreef:

    Nee Steve, niet verboden, maar hoeft ook noiet opgehemeld te worden en als kwalificatie te dienen voor allerlei zaken. Zeker tegenwoordig (kijk naar de Biden Administration in Amerika) is dat haast een must. Naast diversiteit moet je ook nog wat kunnen vind ik.

   • Beer schreef:

    Markus, het gaat om systematische achterstelling van bepaalde bevolkingsgroepen. ‘Je moet wel wat kunnen’ is waar we met maatregelen naartoe werken. Als je mensen die voorheen achtergesteld waren nu niet nadrukkelijk support, laat dat financieel of arbeidsmatig zijn, dan blijft dit verschil dadelijk bestaan. Het doel is om het verschil uiteindelijk te elimineren.

    Het gaat dus niet om voortrekken om uiteindelijk suprematie teweeg te brengen. Het gaat om voortrekken om juist wit privilege te beëindigen. Dáár kan je het nadien over oneens zijn, maar ‘je moet wel wat kunnen’ is daar niet het antwoord voor.

 9. Hitzound schreef:

  Onbegrijpelijk dat dit bij de bookmakers op #1 staat. Niks bijzonders dit. Maar ik zie dat ze bij de bookmakers al een procentpunt zakt en Frankrijk stijgt naar 17%.

 10. Bert schreef:

  Nou, daar gaat haar winst… Dit zuurstokroze outfitje gaat haar wat punten kosten OMG.. Heb eerlijk gezegd nog geen winnaar gehoord.. België gaat positief opvallen tussen al het geweld met dansjes.

 11. robbert-rotterdam schreef:

  En wéêr een act met danseresjes. Niet meer uit elkaar te houden. Fe enige die nog onthouden wordt is België…

 12. RiaNL schreef:

  Vocaal staat dit als een huis maar ik vind haar outfit niet geweldig. Toch vind ik de inzending van Malta erg goed.

 13. Peter schreef:

  Oeps. Barbara Dex award en bye bye Malta

 14. Liesbeth schreef:

  Ook ik vind deze outfit niet zo flatteus maar het is pas de eerste repetitie en is er vast nog wel iets anders in haar garderobe….hoop en verwacht desondanks dat Malta eindelijk gaat winnen.

 15. Marcel schreef:

  Je hebt roze en je hebt roze met de hoofdletter R. Zal zeker opvallen.?.. maar zingen kan ze zeker, maar waarom nou een ordinaire outfit. Meid, doe een leuke jurk aan en hou je roze negligé achterwege.

 16. Steve schreef:

  Ze staat gelijk niet meer eerste bij de bookmakers. Frankrijk heeft de favorietenrol overgenomen. Blijkt maar weer dat de visuals tijdens zo’n repetitie heel belangrijk zijn.

 17. Bandido - Georgia schreef:

  Wat een afschuwelijke outfit, hoe breng je een mogelijke topnotering om zeep. Het is gewoon bijna gênant. Hopelijk passen ze het nog aan.

 18. Nordman schreef:

  Ze maakt het waar. Wat een vocale topper en wat ziet ze er goed uit! Heerlijk dat ze schijt heeft aan wat anderen vinden en ze iets draagt waar zij zich goed in voelt. Je kunt het hebben Destiny! Als één van de favorieten lig je al snel onder een vergrootglas natuurlijk. Dit ziet er zeer vrolijk uit. Ik denk dat mensen hier echt wel voor gaan. Een geweldige zangeres die een goed optreden geeft in een kleurrijk geheel. Daar word je toch vrolijk van :)

 19. Roel schreef:

  Vocaal sterk, net als Chiara vroeger. Top 5 zou leuk zijn. Wachten op volgende rehearsals om deze beelden te kunnen vergeten.

 20. Albert schreef:

  Duncan zei terecht music first,maar deze act is zo camp en kitsch daar ben ik echt klaar mee en vind het ook een middelmatig nummer. De dame kan goed zingen,maar dat is ook het enige,geen winnaar voor mij

 21. GerardMartin schreef:

  Deze dame kan nog niet in de schaduw van Chiara staan!

 22. jan schreef:

  wat een pudding1

 23. Beer schreef:

  Ik denk dat mensen het ‘music first’ van Duncan een beetje opgeblazen hebben tot wat zij zelf als goede muziek zien. Men vergeet daarbij dat hij zelf enorm fan was van Netta.

 24. sandra schreef:

  wat een ordinaire act en met 1 afgezakte laars net of ze snel van de plee komt om een liedje te zingen,dit kan haar wel eens heel veel punten kosten bij de vakjury voor mij echt next !!!!

 25. robbert-rotterdam schreef:

  Overweight tot daaraan toe, maar ga dat niet benadrukken met een tokkie zuurstofroze outfit die dat benadrukt. Dan heeft Chiara dat in het verleden eleganter opgelost.
  Hier wil ik wel naar luisteren, maar zeker niet naar kijken.

 26. Angelique schreef:

  Wat hebben ze dit kind aangedaan, door zo’n outfit te laten dragen…zielig gewoon! Het lied vond ik wel oke, maar nu ik dit stukje act zo zie met deze kleding doet het me weinig meer…