Dou12e Points 2021 [16]: Malta

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Peter schreef:

  Uhm wat mij betreft niet de winnaar, en op internationale doorbraak hoef je als winnares van het ESF ook niet echt te rekenen.

 2. Dirk Marko schreef:

  Ik hoop toch echt dat dit niet de winnaar wordt. Rommelig nummer.

 3. riccardo schreef:

  De 10 punten van OGAE NL, met 46 stemmen is dat niet wat mager?, gaat deze van mij niet krijgen. Destiny kan absoluut zingen en ook dit thema verdient aandacht maar veel verder dan met een ‘wel lollig voor een keertje’ kom ik zelf bij deze niet.

  • Dustin schreef:

   Ogae is slechts een vriendenkliek, zeker niet iets om serieus te nemen, ze nodigen niemand uit om te stemmen, slechts de Ogaevriendjes stemmen, die Ogae lijst heeft wat mij betreft een waarde van 0,0. Gelukkig zijn er andere clubs die wel de fans laten stemmen.

   • Jang schreef:

    Iedereen mag lijstjes maken, niets mis mee, zolang je het maar niet serieus neemt. Dat clubje geeft geen punten aan Italië, dat zegt genoeg over wat voor een soort clubje we het hebben :-)

   • Jang schreef:

    toch vermoed ik dat ze op hun designerslofjes met gemak de top 10 gaan halen

   • Tippy2 schreef:

    Leuk Max Mark! doen we! Jij mag de voorzitter spelen, haha!

  • Tippy2 schreef:

   Ik zou ook 0 punten aan Italie geven, dus zo vreemd is dat niet Jang

 4. Inez schreef:

  Oei nee rommelig is dit favoriet voor te winnen nee dank u

 5. Liesbeth schreef:

  Voor mij is dit duidelijk de winnaar en ik gun het Malta ook om eindelijk eens te winnen. Volgend jaar hopelijk Valetta!

 6. riccardo schreef:

  Australië, Noord Macedonië, Ierland, Kroatië, Israël en Azerbeidzjan uit deze semi voor mij niet door naar de grande Finale. Die laatste gaat op zeker wel door maar ik kon niet kiezen.

 7. Remco van den Berg schreef:

  Vervelend liedje. Ik zie wel de succes potentie, maar de zangeres zit tot op heden in mijn allergie (ook vorig jaar). Helemaal niet ‘mijn dibgy’ zullen we maar zeggen.

 8. Albert schreef:

  overgewaardeerd nummer chaotisch en rommelig aan elkaar geplakte stukjes denk veel stemmen bij de televoting en waarschijnlijk wel top 5 maar not peace of my cake !!!!

 9. Dirk schreef:

  GE-WEL-DIG! Mijn absolute nummer 1. Ik hou van deze mix van stijlen en Je Me Casse gaat altijd voluit in de auto! Als Destiny de zelfverzekerdheid en heerlijke arrogantie van de clip ook op het podium kan overbrengen (en dat kan ze, getuige haar deelname aan Junior), dan zitten we volgend jaar in Valetta! YES!

 10. Jellybean schreef:

  Nummer is op zich goed en zangeres ook. Toch overtuigd het me maar niet; coupletten zijn sterk en bouwen op naar een wat teleurstellend en matig refrein ( specifiek het gedeelte waar de titel in voorkomt) Wellicht toch wat teveel stijlen die niet geheel vloeiend in elkaar overlopen. Ik verwacht wel een hoge positie maar ik zie hier zeker geen overduidelijke winnaar in. Ik verwacht een spannende puntentelling met misschien wel een hele verassende einduitslag.

 11. RiaNL schreef:

  Ik vind dit een leuk lied en Destiny een prima zangeres. Malta mag van mij zeker hoog eindigen.

 12. rob schreef:

  Winner Song

 13. Br@m schreef:

  Meteen al bij de eerste keer beluisteren vond ik Je me casse een grandioos nummer. Voor mij is dit de absolute favoriet. Als het aan mij ligt volgend jaar Valetta.
  Tussenstand mijn top 39: 1. Malta; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 10. Ierland; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 26. Slovenië; 29. Rusland; 31. Kroatië; 36. Oekraïne; 37. Australië.

 14. Jang schreef:

  Zou kunnen winnen (volgens de bookies) maar voor mij hoeft het niet.

 15. GerardMartin schreef:

  Next!

 16. Michael Adam schreef:

  Voor mij is het geen winnaar maar Destiny is natuurlijk een FANTASTISCHE zangeres en dit nummer groeit wel wat bij me. Het moet je ding zijn, die twenties swing muziek. Dat is het bij mij niet helemaal maar dit is wel goed gebracht. Ik had het leuker gevonden als het wat moderner was geworden zoals de muziek van Parov Stelar bijvoorbeeld. Maar dat soort muziek scoort lekker dus ik vind het niet gek als dit het goed doet.

 17. ronnie schreef:

  vreselijk nummer gauw doorspoelen vrees echter dat het hoog gaat scoren maar van mij zero points !!!!!

 18. MarkusRotterdam schreef:

  Vervelend nummer en over het paard getild zangeresje. Snap niet dat nummer 1 staat bij de bookies. Smaken verschillen blijkbaar maar gelukkig zie ik hier bij de comments ook wat mindere reacties.
  Het enige wat ik leuk zou vinden aan een eventuele overwinning is dat ik het Malta als land wel gun om het een keer te organiseren.

  • ben schreef:

   nee snap ook niet dat het op nummer 1 staat bij de bookmakers vind het 3x niks

 19. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind het wel een leuk nummer, en het past ook veel beter bij haar dan dat oubollige liedje van vorig jaar. Zingen kan ze in ieder geval en ze heeft ook duidelijk een persoonlijkheid. Ik verwacht wel een mooie notering, maar toch ben ik nog altijd niet overtuigd van de winst. Malta heeft er ook nogal een handje van om het optreden te verpesten en daarmee de eigen glazen in te gooien. Dus ik denk dat we pas bij de eerste repetities beter kunnen voorspellen wat dit gaat doen. Persoonlijk denk ik nog altijd dat er weleens een verrassing zou kunnen komen, en dat het niet tussen Malta, Frnkrijk of Zwitserland zal gaan.

 20. Sake schreef:

  Dit is weer zo’n nummer waarvan je moet afwachten hoe het er op het podium komt uit te zien. Staat het als een huis, dan gaat dit zeer zeker voor de hoofdprijs. En dat mag wat mij betreft!!

 21. Beer schreef:

  Qua reacties lijkt dit enorm op hoe men op ‘Toy’ reageerde. Van mij mag het net als dat lied gaan winnen.

 22. Jürgen schreef:

  Winner 2021 !!!

 23. Paysbart schreef:

  Toen ik het lied voor het eerst hoorde kreeg ik hetzelfde gevoel als toen ik Toy voor het eerst hoorde: winnaarsvibe. Ik gun het Destiny en ook Malta. Maar voor mij persoonlijk lang niet het beste lied dit jaar (en zakt ook in mijn ranking). Live zal zij zeker overtuigen.
  Mijn lijst: 1 Litouwen 3 Roemenië 6 België 9 Rusland 12 Cyprus 13 Malta 16 Kroatië 18 Australie 23 Ierland 26 Israël 32 Zweden 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 24. Max Mark schreef:

  Goed nummer. Gaat zeker scoren. Denk ook dat dit live heel erg goed is. Ik lees bij meerdere een Toy-vergelijking of een Toy-vibe. Die heb ik ook. En ik denk meteen dat dat in het nadeel is van Je Me Casse. Namelijk: we kennen het al wel een beetje. Goeie deun, dat wel, fantastische stem natuurlijk, maar ook wel wat gekunsteld. Gaat uiteraard naar de finale en eindigt zeer hoog, maar ik denk niet dat Destiny wint.

 25. @lbert schreef:

  Als dit gaat erken hadden wij beter al een Caro Emerald gestuurd , zit in het zelfde straatje !

  • Björn Grooten schreef:

   Caro Emerald maakt toch wel andere soort muziek en zij is inmiddels over haar hoogtepunt heen. Die hadden we jaren geleden moeten sturen.

 26. Björn Grooten schreef:

  Gaat het dan eindelijk voor Malta gebeuren dat ze het festival weten te winnen? Ik denk het wel. Ze zullen de televoting wel winnen en bij de jury voting in de top 5 eindigen. Wat dit nummer nog kan nekken is een slechte presentatie op het podium.
  Europa is toe aan wat vrolijkheid.

  • Wim1970 schreef:

   Vrolijkheid ja, en om die reden verwacht ik Cyprus en San Marino ook hoog.

 27. Robin schreef:

  Het klinkt allemaal zo bekend. Vond haar inzending van vorige jaar beter en origineler. Vraag me af wat er van het hele gedoe overblijft als je live moet optreden en zingen. Je kunt nu eenmaal niet tien kapsels en jurken hebben in een performance. Of toch ?

 28. Bert schreef:

  Zingen kan ze wel, maar vind het wel erg veel weg hebben van Toy – Netta, en daar was/ben ik ook geen fan van. Heb wel een zwak voor Frankrijk, maar of die genoeg televoters krijgt? We gaan het zien. Laten we eerst de rehearsals afwachten. Dan krijgen we, denk ik, een bijna geheel andere top 10. Het zal spannend worden. btw. Nederland staat écht veel te laag, die gaat zeker stijgen en flink!

  • anneke schreef:

   ha ha Nederland zal bij de laatste 5 eindigen en geen enkele rol van betekenis spelen op het eurovisiepodium.

 29. Tumtum schreef:

  Goede zangeres, maar het nummer zelf is wel erg magertjes. Heb daar persoonlijk niet zoveel mee. Mag hoog eindigen, maar zie het liever niet winnen….er zijn betere nummers dit jaar.

 30. Br@m schreef:

  Dit kwam ik net tegen op you tube, een fantastische symphonische versie van Je me casse: https://www.youtube.com/watch?v=xVnTwSllHp8&ab_channel=EurovisionSongContest

 31. dick schreef:

  Ik heb het idee dat de middelandse zee eilanden het dit jaar zomaar eens goed gaan doen. Ik word hier best vrolijk van en er zit ook een boodschap in dit nummer. Top 10 (minimaal).

 32. Richard schreef:

  Trieste goedkope copy van Netta – Toy , zelfde soort zangeres incl bewegingen en zelfde strekking tekst , weg ermee , maar zal wel winnen want wordt vreselijk als winnaar gepromoot .

 33. Placide schreef:

  Hoezeer ik het ook Malta gun om het ESF eens een keer te winnen, maar hopelijk niet met dit nummer. Het zou zomaar kunnen, dat zag je wel aan Netta.