Rotterdam Live: Wint Bulgarije deze halve finale?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Hans schreef:

  De staging kan nog zo mooi zijn maar ik blijf het een zeiknummer vinden dat veel te laat op gang komt.

 2. Siem schreef:

  Mijn favoriete nummer van dit jaar! Daarnaast vind ik Victoria een enorm goede zangeres die gevoel heeft waar haar liedje om vraagt op het podium. Classy!

 3. Beer schreef:

  Mogelijke winnaar, ik blijf het zeggen.

 4. Roel schreef:

  Die rots zullen de kijkers wel onthouden. Het doet wel wat voor het totaalplaatje. Het nummer gaat niet op mijn playlist.

 5. Steve schreef:

  Girl bye!

 6. Tippy2 schreef:

  Mijn favoriet voor dit jaar, top 3 is zeker mogelijk! Goed gedaan Bulgarije :-)

 7. Nordman schreef:

  Wow. Prachtig, nu al! En op beeld zal dit nog meer indruk gaan maken. Voor mij nog steeds een enorme kanshebber. Mooi lied en goed gezongen. Ook een shoutout naar het Nederlandse team. Heel veel is mogelijk dit jaar. In Israel waren er problemen met een of andere lamp heb ik begrepen? Wij laten gewoon zand naar beneden komen :) Toppers daar in Ahoy! Heb begrepen dat heel veel delegaties onder de indruk zijn van onze mannen en vrouwen achter de schermen. Laten we deze mensen dus zeker nier vergeten! Het ESF 2021 wordt één van de beste van de afgelopen jaren!

  • Jellybean schreef:

   Mooi gezegd Nordman, hulde voor alle medewerkers en vrijwilligers??

 8. Mike B schreef:

  Zeker Finale en rolt zo de top5 in.

 9. Bart schreef:

  Wat een zagerig liedje. Dit kan mij niet bekoren. Next please.

 10. Bert schreef:

  Wordt mooi in beeld gebracht, alleen doet het nummer mij niet zo veel…Slaapnummer…

 11. MarkusRotterdam schreef:

  Pfff slaapverwekkend zeiknummer. IJskast momentje.