Nieuwe concerten van Barbara Pravi en Daði Freyr aangekondigd

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Daan schreef:

  Wanneer brengen deze twee een album uit op CD of Vinyl met hun eurovision song .
  Het word tijd dat ze daar ook eens aan denken want iedereen wil geen downloaden .

  • Björn Grooten schreef:

   Het is voor artiesten helemaal niet interessant om cd’s te maken. Die worden nauwelijks verkocht. Er worden tegenwoordig meer lp’s dan cd’s verkocht. Veel artiesten kiezen liever voor om losse nummers te droppen. Dat is veel goedkoper.

   • Wim1970 schreef:

    Daar geloof ik dus niks van dat er meer LP’s dan CD’s worden verkocht. En plaat kraakt al na een keer draaien.

  • Björn Grooten schreef:

   Haar nummer heeft alleen in Nederland en Finland de top gehaald en is veel landen al weer uit de hitlijsten verdwenen. En waarschijnlijk heeft ze niet genoeg nummers die zij geschikt vind om uit te brengen. Veel deelnemers verdwijnen snel in de vergetelheid en brengen nauwelijks nog muziek uit. Trouwens je kan ook slecht scoren op het festival en toch een grote hit worden in eigen land zoals Hooverphonic met “the wrong place” heeft, zij hebben een nummer 1 hit in België.

 2. RiaNL schreef:

  Ik heb kaartjes voor het concert van Barbara Pravi voor 7 april 2022 in Utrecht. Het duurt nog even maar ik verheug me er op.

 3. Jang schreef:

  Ik vond die drie minuten “Voila” al overkill.

  • Wim1970 schreef:

   Ik ook. Een overgewaardeerd nummer, net als Italië. Zelfs een 23e plek voor Nederland was nog te hoog.

   • Peter schreef:

    Dat je überhaupt nog elk jasr kijkt en ons verveelt met je altijd negatieve commentaar.

 4. RiaNL schreef:

  De prachtige nieuwe single van Barbara Pravi is weer een lust voor (mijn) het oor. Ik verheug me op haar concert !!

  Hieronder de link voor haar nieuwe single:

  https://www.youtube.com/watch?v=t4XQAe-R14Q&ab_channel=BarbaraPraviVEVO

  • Bas schreef:

   Ja ik zag het al voorbij komen hier op Twitter en het staat ook op insta-stories van dit kanaal. Ik vind de nieuwe track aardig maar niet meer dan dat.. maar smaken verschillen gelukkig