Jérémie Makiese voor België naar Eurovisie Songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Dirk schreef:

  wow wat een uitstraling en wat een stem!!

 2. Joss schreef:

  Wat een super stem heeft deze man !

 3. Peter schreef:

  Ben benieuwd naar de inzending.

 4. Dirk Marko schreef:

  De stem is er, ik gun de Belgen dat hij met een geweldig lied komt.
  En blij dat “het sf seizoen” weer begonnen is.

 5. Thijn schreef:

  Wat een domme opmerking

 6. Hans P. schreef:

  Redelijke stem maar niet groots. Het liedje wordt, als vanouds, allesbepalend.

 7. Peter schreef:

  @Wim1970: ga toch anderen lopen vervelen met je stupide opmerkingen. Jouw IQ is nog lager dan dat van Bonnie St. Clair ooit. Er komt totaal niets zinnigs uit jouw mond. Laten we hopen dat alle landen een gekleurde medemens en/of LHBTIQ medemens sturen, goh wat zul jij een ongelukkige maanden hebben. Wat je überhaupt hier nog doet.

  • Peter schreef:

   +1 – helaas doet Wim1970 niets anders dan stemmingmakerij. Benieuwd dat wanneer Nederland kiest voor een Friestalig lied of ‘laten we het niet hopen’ een Gronings lied of dit dan ook onder politieke correctheid valt bij hem. De man denkt enkel alleen in hokjes, helaas schuwt hij racisme en homohaat niet. Uit bronnen weet ik dat hij ook FvD stemt, nou dan weten we al genoeg. Jammer genoeg kun je hem niet blokkeren.

  • Wim1970 schreef:

   Tegenwoordig wordt om de haverklap de racisme-kaart getrokken.

  • Peter schreef:

   We zijn nog steeds in afwachting wat je nu geconstateerd hebt bij de inzending van België. Jammer dat je het dan laat afweten. Dat noemen we een Baudetje, iets roeptoeteren zonder onderbouwing.

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Belachelijke opmerking

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Prachtige, onderscheidende stem. Als hij de formule 1 zanger-4 dansers weet te ontwijken zou hij met een goed lied kunnen opvallen.

 10. Maarten schreef:

  Ben benieuwd wat het nummer uiteindelijk gaat worden. Als het maar sterk is en ook kan onthouden. Kijk naar de voorbeelden van Jeangu Macrooy hoe het dus juist niet moet.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Waarom noem je specifiek Jeangu? Het geldt toch altijd dat een inzending memorabel moet zijn?

   • Maarten schreef:

    Stemmen hebben toch wel wat weg van elkaar. Belangrijkste is of het een goed nummer is. Niet iedereen is daar heel goed in en het is natuurlijk een kwestie van smaak.

    Heb wel gezien dat hele slechte nummers in Nederland bijvoorbeeld goed kunnen scoren.

 11. RiaNL schreef:

  Wat een mooie stem heeft Jérémie , ik hoop op een mooie inzending voor België en ben heel benieuwd met welk lied hij gaat.

  • Michael Adam schreef:

   Ik ook!:)

  • GerardMartin schreef:

   Iets in het Frans zou wel weer eens leuk zijn…

   • RiaNL schreef:

    Dat hoop ik ook inderdaad. Frankrijk en Zwitserland hebben dit jaar bewezen dat mooi Frans talige liedjes zeer n de smaak van het publiek kunnen vallen. Dus wat mij betreft ook zo ‘n pareltje voor België volgend jaar

   • Jellybean schreef:

    Niets zo onvoorspelbaar als het songfestival; zeker hier geldt dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst. Dit jaar vielen de Franstalige liedjes op door de hoge kwaliteit in combinatie met de taal waarin ze gezongen werden. Hierdoor vielen ze op in het deelnemersveld van grotendeels Engelstalige liedjes. Volgend jaar moet je gewoon weer met wat anders komen en niet terugvallen op de hype van het jaar daarvoor. Desalniettemin kan een goed en vooral onderscheidend lied scoren in iedere taal, de top 5 van dit jaar is het bewijs.

 12. Celine schreef:

  Zeer goede stem, Zanger met charisma! Ik hoop zo op een goed memorabel lied!

 13. riccardo schreef:

  Lekker op tijd met de bekendmaking in België. Leuk. Meest benieuwd naar of ze kiezen voor iets muzikaal specifieks of juist meer hitparade of een algemeen soort van geluid.

 14. Wim1970 schreef:

  Ik stem niet op FvD, helaas voor jou kun je me daar niet op pakken. Ik heb zelfs helemaal niet gestemd afgelopen maart. Als er één partij is waar ik een afkeer van heb, dan is dat wel FvD, ook van Bij1 en DENK trouwens.

 15. Esmee schreef:

  De stem van deze jongen trok mijn aandacht. Ik ben benieuwd naar de rest van wat hij gaat zingen.

 16. Jellybean schreef:

  Mooie stem met een rauw randje, niet heel bijzonder of onderscheidend maar gewoon goed. Ben wel benieuwd naar het uiteindelijke lied maar ik zal nog even geduld moeten hebben😊 Leuk ook dat die andere ex songfestival deelnemer, Loic Nottet, in de jury zit. Zijn “Rhythm inside” blijf ik een fantastisch nummer vinden.

 17. dick schreef:

  Natuurlijk is een goede stem een pre maar alles staat of valt met een goed liedje. Laten we dus afwachten waar hij uiteindelijk mee komt. Overigens of iemand zwart geel paars of weet ik veel voor achtergrond heeft vind ik totaal niet interessant en zou ook niet interessant moeten zijn….

 18. Inez schreef:

  Ga een op een andere zagen ouwe vent