Deelnemers Slovenië bekendgemaakt

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. MarkusRotterdam schreef:

  Als er had gestaan : ” deelnemers die zwart of homosexueel zijn mogen niet deelnemen” dan was de werekd te klein. En nu migen we wel mensen (die ouder zijn dan 30 )uitsluiten? De “inclusiviteit” waar iedereen de mond vol mer heeft is ook altijd maar zoals het uitkomt

  • Wim1970 schreef:

   Niks meer aan toe te voegen, je hebt helemaal gelijk; uitsluiting is uitsluiting.

  • Art schreef:

   Ema Freš lijkt een beetje op een categorie ‘jong aanstormend talent’. Zoals ik het lees mogen DIE geen 30 zijn. Daarvan worden er 4 geselecteerd voor de totale competitie. De rest kan dus volgens mij wél 30+ zijn. Maar dat is hoe ik het lees hoor… (het hadden ook 4 oud-deelnemers kunnen zijn van The Voice-Senior, Slovenië koos voor Freš…)

  • Dirruk schreef:

   Begrijpend lezen is een gave merk ik….

   Aan EMA mag iedereen (misschien beperkt tot Sloveense staatsburgers) meedoen, aan EMA Freš niet. Aan het JES mag je ook niet meedoen als je 16 jaar of ouder bent, volkomen logisch.
   Maar zodra we een vorm van exclusiviteit vermoeden staan we alweer op onze achterste benen.

   Ik ben toe aan het weekend, dit was alweer vermoeiend genoeg.

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Elke leeftijd mag meedoen. Alleen in de categorie Ema Freš bestaat er een leeftijdsgrens. Dus in theorie en prakijk kunnen er zestien 99-jarigen meedoen aangevuld met vier 30 minners. Ik zie werkelijk het probleem niet.

 3. Michael Adam schreef:

  Ik ben benieuwd naar wat BQL brengt, zij waren een paar jaar geleden een leuke verrassing met Heart of Gold.