Douze Points 2022 [5]: Slovenië

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Jellybean schreef:

  Ik vrees weer geen finale voor Slovenië. Het liedje is zeker niet verkeerd en het heeft een leuke Nile Rodgers vibe maar ook een paar vreemde ritme overgangen die wat mij betreft de uitvoering niet ten goede komen. Ik moet ook steeds denken aan IJsland van afgelopen jaar; ze tappen uit hetzelfde vaatje zowel qua act als stijl.

 2. Ria NL schreef:

  Ik heb hier niet zoveel mee. Ik vind het nogal een saai nummer.

  • Rad schreef:

   Saai???? Heel vrolijk leuk nummer met leuke bandleden die er echt van genieten.. goed gedaan Slovenië.

 3. Tippy2 schreef:

  Tja, niet echt inspirerend dit, gaap..next..

 4. Inez schreef:

  Saaiiiiiiiiiiiiiiii saaiiiiiiiiiiiiiiii

 5. Michael Adam schreef:

  Absolute misser dit.

 6. GerardMartin schreef:

  Ik denk er heerlijk bij in slaap te vallen straks.

 7. Olaf schreef:

  Ik vind dit dus wel een heel fijn nummer, een soort van guilty pleasure van een schoolband die is beland in de grote mensen-muziekwereld. Dat geeft het optreden een heel leuke onbevangenheid en stunteligheid, die ik erg kan waarderen. Verder is het muzikaal wel een beetje een zomeravond-deuntje, maar met genoeg interessante wendingen. Alleen: geen finale, vrees ik…

 8. Br@m schreef:

  Dit klinkt als een in allerijl in elkaar geflanst nummer; rommelig en ook nog eens oersaai. Dit blijft geheid in de halve finale steken. Op het ESF is Slovenië absoluut geen geluksvogel (net als trouwens de meeste andere voormalige Joegoslavische deelrepublieken) en deze inzending zal aan dat beeld geen verandering brengen. Waar zijn toch de tijden van Darja Svajger….

 9. riccardo schreef:

  Niet zozeer saai want ik vind het nog best aardig klinken. Wel meer eentje voor op een leuke Uitmarkt, volgens mij.

 10. robbert-rotterdamdam schreef:

  En ik vind dit leuk. Ik hou wel van jazzy uptempo deuntjes met speelse wendingen. Vind het ook tof dat deze jongeren bewust voor iets anders hebben gekozen dan het gangbare. Vocaal kan het allemaal wat beter, maar toch erg leuk.

 11. Bandido - Georgia schreef:

  Ik wil dit zo graag leuk vinden, want ik vind de stijl op zich leuk, ik hoor graag Sloveens, en een zanger met een leuke kop en uitstraling. Maar ja, het gaat gewoon nergens naartoe. Ik zie dit helaas niet naar kwalificeren, al zou ik een mooi resultaat voor Slovenie graag weer eens zien.

 12. dick schreef:

  Als ze slim zijn restylen ze dit nummer, laat er een goede dj naar kijken en een lekkkere volle beat onder zetten en dan kan het misschien nog wat worden maar in deze vorm… had ik al gezegd dat ik het niveau deze semi niet als heel erg goed ervaar, hahaha…

 13. Kenny schreef:

  Slovenië staat wel in mijn top 5

 14. Dirk Marko schreef:

  Na de eerste keer niet de behoefte gehad dit nog een keer te beluisteren.

 15. GERARD schreef:

  Boring gaap….

 16. JW schreef:

  Het zingen in de eigen taal verdient mijns insziens sowieso al punten, maar dit liedje kan mij echt niet bekoren.

 17. Esmee schreef:

  Dit liedje doet me niets. Jammer.