Veronica Inside: ‘Lakshmi naar songfestival, Reesema en Van Buuren vallen buiten de boot’ [update]

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Aline Van Rossem schreef:

  Wie?

 2. Dirruk schreef:

  Lakshmi Swami Persaud. Een pop-noir zangeres. Stond al in de finale van De Grote Prijs Van Nederland en deed mee aan De Beste Singer-Songwriter. Qua genre niet mijn kopje thee maar wel een opvallende verschijning met een goede stem.

 3. Dirruk schreef:

  Maar eh, als VI de bron is tegenwoordig…. Geloof het pas als AVROTROS dit zou bevestigen.

  • Bas schreef:

   Het staat ook tussen aanhalingstekens hè? En ze schrijven hier ook een voorbehoud en dat het maar de vraag is of het daadwerkelijk zo is. Waarschijnlijk weten de mensen achter deze site al meer, maar plaatsen ze dit om de geruchtenstroom verder op gang te brengen…

 4. Peter schreef:

  KARSU gaat, niemand anders.

 5. Paysbart schreef:

  Even wat geluisterd maar zeker niet verkeerd wat ik hoor. In ieder geval heb ik haar liever dan Japie Reesema. (De 2 Bekende DJ’s die hebben meegedaan wisten de finale niet te halen….

  • Mike B schreef:

   Daar sluit ik mij helemaal bij aan. En Lakshmi is best een goed idee, was veel te zien bij DWDD dus moet bij de meesten wel een belletje gaan rinkelen. Maar ja het gaat natuurlijk om het nummer en de uitvoering en dat laatste komt bij haar wel goed.

 6. Marc schreef:

  Het gaat uiteindelijk om het nummer maar wat ik van haar heb gehoord word ik nou niet heel vrolijk.
  Spannend, ik hoop gewoon op een vette potentiële hit!

 7. RiaNL schreef:

  Ik had nog nooit van Lakshmi gehoord, maar ik vind haar stem niet verkeerd. Of ze werkelijk de kandidaat voor Nederland zal zijn, zullen we moeten afwachten, maar van mij mag ze als ze maar met een goed liedje en een goede uitvoering komt, dat blijft toch het belangrijkste.

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Ik heb Laskshmi opgezocht op YT, meerdere nummers, en wat ik zie en hoor is van een zekere kwaliteit. Tegelijkertijd vind ik haar muziek ook echte VPRO-muziek. Hiermee bedoel ik muziek waarmee slechts een zeer beperkte doelgroep bediend wordt.Het klinkt onderscheidend (Cornald’s toverwoord) maar net zoals Jeangu erg sophisticated en niche tegelijkertijd, waardoor ik denk dat de gemiddelde Europeaan hier niet op gaat pakken.. Maar goed, laten we even afwachten wat hét lied is, dan weten we ook of haar uiteindelijke nummer wél goed toegankelijk is.
  En wat betreft dance muziek en de (on)geschiktheid voor het ESF: m.i. is het onjuist om de geschiktheid van een genre af te meten aan recente resultaten. Niet het genre maakt een nummer geschikt of ongeschikt, maar de prestatie binnen het genre. Darude had een buitengewoon zwak nummer. En wie had ooit kunnen vermoeden dat een country nummer of een nummer met een jazzy feel zou kunnen scoren (resp Calm after the storm en de Portugese winnaar 2017).? En van Buuren of Darude…tja, dat is nogal een verschilletje als we hun populariteit op de wereldranglijsten vergelijken.

 9. Br@m schreef:

  Lakshmi deed dit jaar ook mee aan Wie is de mol. En ik heb haar deze zomer zien optreden in een sportprogramma van de NOS gewijd aan de Olympische Spelen. Haar muziek vind ik verre van commercieel; eerder alternatief en eigenzinnig (Cornald’s 2e toverwoord)

 10. Maarten schreef:

  We zien wel of Lakshmi gaat of iemand anders. Wel vervelend nu er al gekozen is dat ze toch wachten met het naar buiten brengen.

 11. Tippy2 schreef:

  Ik zou in eerste instantie voor van Buuren gaan. Maar wie weet worden we verrast. Ik ben wel allergisch voor dat gekleurde haar. Zo fout en zo niet origineel. Kan het niet zijn dat Lakshmi het nummer van Van Buuren gaat zingen? Zou ook leuk kunnen zijn…

 12. Esther schreef:

  Als Armin wil, carte blache geven!

 13. Beer schreef:

  Als het Lakshmi wordt, ben ik erg blij!

 14. Dirk Marko schreef:

  Eerst zien ‘ dan geloven.

 15. Maarten schreef:

  Ik denk als zei echt gaat dat dit wel een verbetering is vergeleken met 2020 en 2021. Eerst maar nummer zien.

 16. Pietje schreef:

  Wie is zij?

  • Beer schreef:

   Zangeres bekend van Wie is de mol?, De beste singer-songwriter en sinds dit jaar steeds vaker in de media. Zou een logische volgende stap zijn om haar te introduceren bij het grotere publiek.

 17. Jang schreef:

  Lakshmi zou een prima keuze zijn, hopelijk is het gerucht de waarheid

 18. peter schreef:

  heel erg als dit waar is.

 19. riccardo schreef:

  Mij lijkt Lakshmi geen televote magneet. Gebaseerd op wat ik van haar heb gezien en ken, toegegeven dat is bar weinig. Alles kan, zeker…
  Jaap heeft die aantrekkingskracht volgens mij wel. En een heel goed geluid. De Armins van deze wereld zijn voor Eurovisie te laat om puur op genre met een stapje voor te beginnen. We kennen de nummers niet. Toch zou ik zelf met wat ik nu weet op voorhand voor de laatste hebben gekozen.

 20. Dirk Marko schreef:

  Doet me qua sound en stemgeluid denken aan Victoria van Bulgarije van vorig jaar. Zij werd toen 11e.
  Ik ben hierover niet heel enthousiast.