Chanel voor Spanje naar Turijn met ‘Slomo’

Dit vind je misschien ook leuk...

46 reacties

 1. Tippy2 schreef:

  Tja, niet slecht, niet geweldig. Niet heel erg bijzonder in ieder geval.

 2. GerardMartin schreef:

  De wiebelbillen mogen naar Turijn, zéér voorspelbaar, om aldaar te verdwijnen in de onderste regionen. Veel succes Chanel.

 3. Br@m schreef:

  Zeer terecht de winnaar. Het sprong duidelijk boven de rest uit en ik voorspel nu al dat dit dus wel gaat scoren want het geheel zit professioneel en goed in elkaar.

 4. robbert-rotterdam schreef:

  De meest professionele act heeft gewonnen, al is er het risico dat in een veld met meer artiesten+ dansers te veel kandidaten in dezelfde vijver gaan vissen. Ik zal hier waarschijnlijk niet voor stemmen, maar vond haar wel de beste vanavond. Dit wordt geen bottom 5 in Turijn.

  • Peter schreef:

   Gäaaaaaaap, aldus ons orakel. Helaas wederom slechte inzending. Pastora ster van de avond. Voor de rest? Typisch Spaanse show, was te verwachten.

 5. riccardo schreef:

  Nou ja, best soort van een een leuk nummer, toch.

 6. Gilles schreef:

  Food for thought: Terra krijgt het maximum van televoting én van demoscopische jury, maar de vakjury plaatst hen op de 5de (!) plaats. Zou het aan het Galicisch liggen…?

 7. RiaNL schreef:

  Het was te verwachten dat Chanel zou winnen, het is niet slecht maar ik heb het wel een beetje gehad met de “fuego” klonen.

 8. ~ René ~ schreef:

  Lied en uitvoering pakt me in z’n geheel niet.

 9. Inez schreef:

  Née waarom spanje dit is mijn pauzemoment in mei

 10. Gerard schreef:

  plaspauze

 11. Remco schreef:

  Wat slecht is dit.

 12. Roel schreef:

  Je hebt echte boter en je hebt margarine. Dit is het tweede.

 13. PuppetOnAString schreef:

  Ik kom even kijken naar de preutse mensen die hun zin niet hebben gekregen.

  Het juiste nummer heeft gewonnen

  En @Inez, mocht je mijn mening niks vinden, je hoeft hier niet te zijn. Je eigen advies ??

 14. René schreef:

  Tja…. als act wel het meest compleet, maar niet origineel. Denk geen bottom 5, maar top 15 zal het ook niet worden. En een lied sturen dat zowel de televote als de publieksstemming niet wint, gaat nooit scoren.

  • Wim1970 schreef:

   Duncan is dan zeker een uitzondering?

  • J. schreef:

   Niet onderscheidend, maar het is professioneel neergezet qua act en de zang is ook in orde. En persoonlijk vind ik het wel leuk dat er elk jaar dit soort nummers bij zitten (leuke nummers voor in de gay-cafeetjes etc). Middenmoter?? Nog moeilijk te zeggen, nog weinig inzendingen bekend

 15. Dirk Marko schreef:

  Ziet er visueel goed uit. Zang en lied matig. Middenmooter denk ik.
  Zoals al eerder gezegd ik ben wel een beetje klaar met dit soort acts.

 16. Kenny schreef:

  Echt verschrikkelijk dit.
  Ik had graag Tanxugueiras zien winnen.
  Tot nu toe heb ik nog geen favoriete liedje dit jaar.

 17. Tippy2 schreef:

  Verschrikkelijk is het niet. Ik heb het nog eens bestudeerd en het is best knap hoe ze ondanks de pittige choreografie nog steeds goed bij stem is. Jammer dat het genre wat mij betreft te uitgekauwd is, maar het is geen vervelend nummer, een top 10 positie voor Spanje zit er dit jaar wel in. Ook wel weer eens leuk voor ze :-)

 18. barbara schreef:

  weer een ticket voor de laatste 5 in de finale bagger next !!!!

 19. Hitzound schreef:

  Het zal afhangen van de presentatie want het nummer zelf is helaas niks bijzonders. Jammer.

 20. Liesbeth schreef:

  Dit is een nu al een totaalplaatje dat staat als een huis. Ik denk niet dat Spanje met deze inzending onderaan zal eindigen…afwachten blijft wat er verder in dit genre gekozen zal worden maar dit is zeker niet slecht.

 21. P. schreef:

  Wat zou Eleni F. hiervan vinden???

  • Dirruk schreef:

   Ik denk niet dat ze hier iets vanaf weet en ik denk dat wanneer ze er wel iets vanaf weet het haar weinig kan schelen. Haar liedschrijvers misschien, al was Fuego beter dan dit.

 22. mamu schreef:

  Wat een gaap-inzending. De zoveelste kloon van een kloon van een kloon…. er is niets origineels aan. Het zal afwachten zijn van het verdere deelnemersveld maar ik voorzie geen hoge klassering in Turijn en een plaats bij de onderste vijf vind ik evenmin uit te sluiten.

  • Jellybean schreef:

   Hier sluit ik me volledig bij aan Mamu; een niemendalletje in alle opzichten en anno 2022 volledig achterhaald.

 23. Tippy2 schreef:

  Waarom kunnen we hier niet een beetje aardig zijn voor elkaar en elkaar op zijn minst met een beetje respect bejegenen? Kost dat zoveel moeite?

 24. GerardMartin schreef:

  Beetje Frans nieuws gevonden:

  Audities zijn aan de gang voor Eurovisie Frankrijk: C’est Vous Qui Décidez voordat de definitieve line-up wordt bepaald.

  Audities zijn begonnen in het Apollo Théâtre in Parijs om te bepalen welke artiesten zullen strijden om Frankrijk te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2022. De audities worden gehouden op dezelfde locatie als voor de selectie van 2021.

  Het is nog niet bekend wanneer France Televisions de line-up zal onthullen van artiesten die strijden in de nationale selectie voor het 66e Eurovisie Songfestival. In totaal zullen twaalf acts strijden om Frankrijk te vertegenwoordigen in Turijn, de datum van de selectie wordt nog bekend gemaakt.

  Barbara Pravi eindigde als 2e in de Grand Final van Eurovisie 2021 met het nummer “Voilà” en scoorde in totaal 499 punten. Frankrijk eindigde als 3e met het publiek op 251 punten en 2e met de jury’s die 248 punten scoorden.

  Afbeeldingsbron: EBU/Thomas Hanses | Bron: Eurovision Fun

 25. Nordman schreef:

  Ik vond Slomo niet het beste lied, maar het optreden weet me wel te overtuigen. Wat een strak optreden van Chanel en haar dansers. Indien er weinig concurrentie is in dezelfde vijver, zie ik Spanje hiermee wel in de top 10 eindigen.

 26. Joss schreef:

  De zoveelste ‘fuego ‘ kloon ! Spanje weer bij de laatste 5 !

 27. GerardMartin schreef:

  Had Spanje eindelijk na jaren weer eens iets origineels in de finale met Tanxu etc. kiezen ze toch weer voor een 13 in ‘n dozijn nummer wat door vele anderen al tig keer beter is gedaan. Leren ze het nou nooit eens?

 28. dick schreef:

  Ik hoop toch echt dat dit keihard wordt afgestraft. Voorspelbare meuk die Fuego waar iedereen zowat naar verwijst nergens ook maar benaderd. Fuego zat zoveel slimmer in elkaar dan deze inzending. Niet dat ik Fuego zo geweldig vond hoor… maar dit stoeipoezen pop up-tempo gedoe met trommelgedeelte kennen we zo onderhand wel dromen.

 29. Miele schreef:

  Spaanse liedje lijkt heel veel op dit nummer :https://youtu.be/BQQNe88eVac