Duitse finale op vrijdag 4 maart

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Bloemetjesjurk schreef:

  Wir drücken die Daumen!

 2. Tippy2 schreef:

  Het probleem is in Duitsland dat er wel redelijke en soms hele goede nummers bijzitten, ze worden alleen nooit gekozen, het publiek/ public voting is daar dus helaas debet aan. De Duitsers hebben net als de Nederlanders een andere (niet main Europese) smaak. Daarom ben ik blij met ons systeem :-)

  • Peter schreef:

   Jij bent dus voor een dictatuur, waar voor je besloten wordt wie en wat er gestuurd wordt? Tippys

 3. GerardMartin schreef:

  Wat is dat? “Niet main Europese smaak”??

 4. Tippy2 schreef:

  Dictatuur? Wat een onzin, ik heb ook niets te zeggen over wie er wordt opgesteld in het Nederlands elftal, is voetbal dan ook een dictatuur? Ik doe niet aan complot theorieën.
  Een niet main Europese smaak is kiezen voor kneuter “talent”, zoals bijv. Joan Franka. Als bijv. Dries Roelvink mee zou doen bij een selectie door het volk, zou hij zomaar gekozen kunnen worden omdat hij populair is of omdat mensen het hem gunnen en niet zozeer omdat hij goed is. Zoals TIX voor Noorwegen de mist in ging.