Douze Points 2022 [36]: Duitsland

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik vind dit wel een aardig nummer althans het gezongen gedeelte, het rapgedeelte had van mij niet gehoeven

 2. Tippy2 schreef:

  Ik vind het wel een aardige inzending, ik hou ook niet van rap maar in dit nummer vind ik het wel goed gedaan, ik voel de emotie dus dat is goed. Gaat het beter doen dan de bookmakers verwachten.

 3. riccardo schreef:

  Het was de beste optie uit wat ze hadden. Dat is alvast gelukt. Ik verwacht wel punten deze keer maar het gaan er denk ik niet genoeg zijn om de linkerkant van het scorebord heel overtuigend mee te halen. Daar is het ondanks het voor Eurovisie a typische stukje rap dan allemaal toch net wat te gewoontjes voor. Slecht vind ik het niet.

 4. Br@m schreef:

  Duitsland is al jaren het spoor helemaal bijster en ook deze bijdrage stelt niet veel voor. Waar is Ralph Siegel als je hem hard nodig hebt… Dit gaat zeker in het rechterrijtje eindigen; verdient ook niet beter.

 5. Dirruk schreef:

  Van de grote 5 de grootste tegenvaller wat mij betreft. Standaard popdeuntje met een slecht uitgevoerde pseudo-rap erin. Omdat in de halve finales het kaf al van het koren gescheiden wordt is Duitsland op zeker een kandidaat voor de laatste plaats in de finale.

 6. Joss schreef:

  Geen slecht lied . Het nummer heeft iets . Ook mij spreekt het rap-gedeelte minder aan. Geen idee waar het gaat eindigen maar zeker niet laatste !

 7. robbert-rotterdamdam schreef:

  Het is niet slecht, maar het zal ook niet echt opvallen. De zanger kan er zeker mee door. Maar de inzending is niet meer dan ‘wel aardig’. En ik vrees dat mensen niet stemmen op ‘wel aardig’, zodat Duitsland nog steeds ergens onderaan kan eindigen, ondanks dat dit een verbetering is vergeleken met voorgaande jaren.

 8. Jellybean schreef:

  Ik vind het een mooi liedje, al vanaf het begin. Ik hou van z’n stem; het rap gedeelte vind ik dus wel sterk, geeft het net wat extra’s. Liedje is erg ondergewaardeerd naar mijn mening. Nee het is geen hoogvlieger, het is niet vernieuwend of origineel maar het is zeker solide, van degelijke kwaliteit en het komt recht uit z’n hart. Kan ik van vele andere inzendingen niet zeggen. Vrees alleen dat het een beetje ondersneeuwt tussen alle ballades en zangers.

 9. Dirk Marko schreef:

  Zoals al eerder gezegd wel aardig, maar of dat voldoende is waag ik te betwijfelen.
  Ik vindt het ook een beetje een gemaakt stemmetje.

 10. Toine schreef:

  Ik vind het een prima nummer en een sympathieke zanger

 11. Marcel schreef:

  Ik heb he- le -maal niets met deze inzending. Thank you, next!

 12. Bandido - Georgia schreef:

  Het is wel eigentijds, maar mist ook een beetje een hook om echt te blijven hangen. Dat gesproken deel is niet mijn ding, maar kwestie van smaak. Al met al toch een wat onopvallende bijdrage, en we weten waar die meestal eindigen op het ESF. Ik vrees wederom voor één van de laatste plaatsen voor de Duitsers.

 13. Jang schreef:

  Ik vind het een bagger nummer en de zanger komt onsympathiek over.

 14. Wim1970 schreef:

  Ik vraag me af of Duitsland er nog wel zin in heeft als ze weer belabberd gaan scoren.

  • Dirruk schreef:

   Waarom zou dat nu ineens niet meer zo zijn> Ze scoren al jaren bedroevend maar komen ieder jaar gewoon weer terug.

   • Wim1970 schreef:

    Na 2012 is het bergafwaarts gegaan met even een opleving in 2018.

   • Peter schreef:

    Net als Nederland dat jarenlang heeft gedaan en er ook altijd weer bij was, laat die man uit Drenthe lekker zijn gezeur doen hirr.

 15. GerardMartin schreef:

  Er moet toch wel écht talent rondlopen in Duitsland? Dit is niet heel slecht maar wel zwakjes.

 16. Nana schreef:

  En weer slaat Duitsland de plank finaal mis. Het was weliswaar de beste van waar ze uit konden kiezen, maar qua muziek en zang…….laat staan die slechte rap, echt een neimandalletje. Verwacht weer de onderste regionen voor Duitsland.

 17. Olaf schreef:

  Van de Big 5 vind ik Duitsland (wederom) het minste: het is niet per se slecht, maar echt te voorspelbaar. Het Eminem-light rapstukje maakt het nog wel wat spannender, maar ik zie dit geen potten breken tijdens de finale. Daarnaast vraag ik me af of de zanger toon kan houden en zijn uitstraling is niet erg jofel.

 18. Michael Adam schreef:

  Eigenlijk helemaal geen slecht nummer wat mij betreft en het rap stukje vind ik juist heel goed. Of het echt gaat scoren vraag ik me af.

 19. JW schreef:

  Neen sorry, ik heb hier niets mee en ik vrees weer het ergste voor Duitsland.

 20. dick schreef:

  Ai ai ai ai Duitsland, wat een geluk dat ze tot de big 5 behoren, ze zitten al jaren op het strafbankje (die ene uitzondering daargelaten) en dat blijven ze ook dit jaar lekker zitten. Gaat ergens onderaan eindigen.