S10 ontmoet concurrenten bij Eurovision in Concert

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Leuk dat S10 ook komt, ik ben heel benieuwd naar haar liedje.

 2. Rob schreef:

  Kijk uit naar 3 maart, is het inderdaad een waanzinnig nummer?

 3. rad schreef:

  erg duur die tickets voor eurovision in concert

  • Bas schreef:

   EIC is de grootse en goedkoopste preview party van Europa en georganiseerd door een Stichting. Dus geen commerciële doelstellingen. Ga maar eens maar een musical of een concert van een grotere naam. Als je weet wat dat kost dan valt dit nog wel mee

   • robbert-rotterdam schreef:

    Het enige verschil is wel dat er bij musicals of concerten van grote namen ook echte musici meedoen in de vorm van een live band of een orkest. Daar zitten ook heel wat van de kosten in.
    Maar verder schrik ik totaal niet van de prijzen. Heel gangbaar voor culturele festiviteiten. Natuurlijk kan ik niet in de portemonnee van anderen kijken, maar het is zeker niet afwijkend van wat normaal voor iets dergelijks gevraagd wordt. Het enige wat ik dan wel van de organisatie en de artiesten verwacht is dat de artiesten live zingen want ik betaal voor echte prestaties. Maar ik heb begrepen dat dit de laatste jaren al zo is, en hoe vaak wordt dit nu allemaal georganiseerd?

 4. tim schreef:

  Wat een armoedige setlist zeg, dat is wel eens anders geweest. Als dat zo door gaat is het concert in een half uurtje gedaan.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ook dat verandert in de aanloop ernaar toe altijd. Er moeten nog tig artiesten gekozen worden. Je verwacht dat de organisatoren helderziend zijn?

  • Bas schreef:

   Wat een domme opmerking Tim. Zoals alle andere jaren is pas een week van te voren de lijst met artiesten compleet. In de tekst staat ook dat de organisatie nog namen bekend gaat maken. Andere jaren waren er circa 25 deelnemers en er was zelfs een uitschieter van boven de 30 weet ik me te herinneren.