Veel oudgedienden in Estse finale [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Rob schreef:

  Elina Nechayeva met Remedy mag van mij naar Turijn. Stefan met Hope is een hype die ik niet zie.

 2. Art schreef:

  Mooie finale! Denk dat het spannend wordt. Hoop dat Jaagup Tuisk met ‘Kui vaid’ wint. Of anders Andrei Zevakin ft. Grete Paia, Stefan of Ott Lepland. Allemaal goed. Vrees dat Stig Rästa niet genoeg uit de verf komt in ‘Interstellar’ helaas, wel een lekker liedje. En misschien heeft het liedje van Elysa een beetje tekort aan fuego. We gaan het zien, leuk!

 3. Ria NL schreef:

  Mijn favorieten voor vanavond zijn Ott Lepland, jaagub Tuisk, Stefano en Elina Nechayeva. Ik hoop dat 1 van hen gaat winnen

 4. ~ René ~ schreef:

  Een van de onderstaande drie hoop ik:
  – Jaagup Tuisk – ‘Kui vaid‘
  – Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany – ‘What To Make Of This‘
  – Stefan – ‘Hope‘

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Dit is van alle uitzendingen het programma waar ik naar uitkijk.

 6. Inez schreef:

  Robert Rotterdam ja ik heb het nummer gehoord sorry het is voor mij nog altijd wat opera

 7. Bas schreef:

  Elina erg mooi en het overtuigde meer dan tijdens de halve finale

 8. Davidovich schreef:

  1. Elina Nechayeva – ‘Remedy‘. Aardig lied met opera en hoogte. Aardig in beeld gebracht maar niet echt dynamisch .

 9. Davidovich schreef:

  2. Andrei Zevakin ft. Grete Paia – ‘Mis nüüd saab‘. Een soort bossa nova rap met veel tekst. Tsja publiek vond het leuk maar geen idee of dit in het Engels kan en gaat werken.

 10. Davidovich schreef:

  3. Jaagup Tuisk – ‘Kui vaid‘. Atmosferische ballad in een bos. Aardig gezongen maar weet niet echt of dit bijzonder genoeg is. Veel applaus.

 11. Davidovich schreef:

  4. Elysa – ‘Fire‘. Gladde maar toegankelijke Latin vuurnummer. Had wat sterker gezongen kunnen worden. Redelijk veel applaus. .

 12. Davidovich schreef:

  5. Ott Lepland – ‘Aovalguses‘. Sterk gezongen ballad die wel raakt maar de hoge tonen kunnen net. Heel veel applaus.

 13. Davidovich schreef:

  6. Stig Rästa – ‘Interstellar‘. Klinkt als Etse solo Coldplay met jaren 80 elementen en een Zweeds sausje wat het moderner laat klinken. Zang had wat sterker kunnen zijn op wat punten. Aardig wat applaus.

 14. Davidovich schreef:

  7. Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany – ‘What To Make Of This‘. Mooi gezongen Blues nummer klinkt goed en krijgt veel applaus aan het eind. Maar of het echt raakt voel ik niet echt.

 15. Davidovich schreef:

  8. Stefan – ‘Hope‘. En nu naar snelle country met een boodschap. Klinkt makkelijk in het gehoor en op zich goed gezongen. Heel veel applaus.

 16. Bas schreef:

  Stefan, Anna Sahlene en Ott mogen van mij naar de superfinale

 17. Davidovich schreef:

  9. Anna Sahlene – ‘Champion‘. Charlotte Perrelli wannabe heeft een aanstekelijk lied en voert het redelijk uit maar het klinkt wat gedateerd.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Hoezo wannabe? Hoe weet jij nou dat ze haar na wil doen? Het lied lijkt er niet op, stem lijkt er niet op. Wannabe impliceert dat je bewust iemand nadoet, geloof ik niet.

 18. Davidovich schreef:

  10. Black Velvet – ‘Sandra‘. Etse rockers die wat ouder zijn brengen 80ties snel electronica nummer. Zoals het is te makkelijk.

 19. Davidovich schreef:

  Eens met Bas behalve Anna dan zou ik voor Jaagup of Elina gaan maar er zou nog wel een verrassing tussen kunnen komen. Op zich echt wel wat goede liedjes dus de Esten hebben wat te kiezen!

 20. robbert-rotterdam schreef:

  Jaagup Tuisk,Interstellar en Ana Sahlene.
  Tja ,en sommige acts vind ik echt over de top, zoals die lift bij Negacheva (op zich best een goed lied met uitstekende zang), en die cowboyomgeving bij Stefan. Vervelend en afleidend. Ik merk dat ik me het meest aangetrokken voel tot de music first inzendingen met een sterke melodie en zonder al te veel visuele poeha, het liefst nog met een koortje op het podium.