Douze Points 2022 [1]: Albanië

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Björn schreef:

  Dit nummer gaat naar de finale, lekker aanstekelijk nummer.

 2. Siem schreef:

  Ik ben hier ook voor te porren en ik verwacht een finaleplek voor Albanië om dan ergens tussen de 15e en 20e plek te eindigen.

 3. Dirk Marko schreef:

  Smaken verschillen, vreselijk gedrocht.
  Mag wat mij betreft rechtsomkeert naar huis.

 4. RiaNL schreef:

  Ik ben meestal erg te spreken over de inzendingen van Albanië, maar dit jaar helaas niet. Het kan mij niet bekoren zeker niet in de nieuwe versie die ik erg overdreven vind. Maar ik denk dat ze wel een finaleplaats zal behalen.

 5. Jellybean schreef:

  Ik denk dat Albanië net niet of net wel de finale zal halen. Het etnische karakter en het opzwepende spreekt me wel aan; in z’n totaliteit overtuigd het me echter niet helemaal. Kan wellicht door een goede staging naar een hoger niveau getild worden mits ze het live ook kan waarmaken.

 6. Br@m schreef:

  Ik vind de nieuwe versie een flinke vooruitgang t.o.v. de originele versie en ik zie dit zeker naar de finale gaan.

 7. robbert-rotterdamdam schreef:

  Dit gaat zeker naar de finale. De actie op het toneel en het krachtige charisma zal de kijkers aanspreken en ook de ruim voldoende vocalen zullen maken dat van de kant van de jury’s punten binnenkomen. Behoort het tot mijn favorieten? Zeker niet. Ik heb het idee dat ik naar een herhaling van sommige bijdrages uit de jaren 2003-2010 zit te kijken en liever heb ik dat die jaren zijn afgesloten. Dat is geweest voor mij. Ik denk alleen dat zo’n act in grote delen van Europa ook in 2022 nog zal aanslaan.

 8. Alrightguy schreef:

  Mijn guilty pleasure van dit jaar, ik ga zeker hierop stemmen op 10 mei.

 9. Max Mark schreef:

  Dit gaat naar de finale, goede opener. Ik hou vaak wel van dergelijke uptempo nummers met etnische elementen, maar dit vind ik wel heeeeel erg veel en heftig. Ik ben bekaf als ik het geluisterd heb ??

 10. riccardo schreef:

  Een vervelende drein als refrein. Voor mij is dat de grootste dooddoener binnen dit erg als op effect bedacht aandoende nummer.

 11. Bandido - Georgia schreef:

  Het is niet echt mijn ding, het mist een beetje een kop en een staart. Maar het zal denk ik wel helemaal over the top zijn qua optreden, en er is wel een markt voor dit soort nummers. Ik verwacht eigenlijk wel dat dit doorgaat. Echt slecht vind ik dit dan ook weer niet, staat in mijn middenmoot.

 12. Michael Adam schreef:

  Dit is een regelrechte Balkan banger en wij noemen het Eurovision muziek, maar dit soort muziek wordt in clubs in zuid oost Europa gedraaid. Ik kan me voorstellen dat mensen dit nogal veel vinden. Het is inderdaad nogal rommelig. Zelf vind ik het erg lekker en een goede opener van de shows van 2022.

 13. Gilles schreef:

  Komt veel te hard en agressief binnen. Hoeft niet naar de finale, maar dat zal wel lukken. Ik vind in die eerste semi geen tien nummers die finalewaardig zijn.

 14. Olaf schreef:

  Gaat waarschijnlijk naar de finale deze achterhaalde jaren 00 Eurovisie ethnic-meuk. Daar is nog wel een publiek voor denk ik, maar voor mij is het erg in-your-face en heeft geen last van subtiliteit…

 15. Joss schreef:

  Dit nummer hoeft voor mij zeker niet naar de finale !

 16. Remy schreef:

  Lekker bombastisch. Ik hou er van, dus graag naar de finale.

 17. Remco schreef:

  Niet echt slecht, eigenlijk hou ik hier wel van , maar het is ook wel een rommeltje en probeert iets teveel iets te zijn wat het niet is. In andere jaren zou het zeker niet in mijn top 10 komen maar bij dit magere jaar haalt het net mijn top 10.

 18. Kenny schreef:

  Zero points

 19. dick schreef:

  Ben normaliter niet vies van etnische invloeden maar bij dit nummer heb ik het idee dat er er een aantal nummers in een blender gegooid zijn waar dit uitgekomen is, het is in mijn beleving TE. Anders kan ik het niet omschrijven. Komt ook een tikkie geforceerd over zelfs beetje agressief. Gaat zich wel kwalificeren maar ergens achterin eindigen.

 20. JW schreef:

  Geen idee wat we hier mee aan moeten.

 21. Esmee schreef:

  Vandaag aan Douze Points begonnen. :-) Ik moet dus nog wat inhalen.
  Op Albanië zou ik niet stemmen. Ik vind het een beetje te grof.