Douze Points 2022 [10]: Portugal

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Br@m schreef:

  Vreselijk en oersaai nummer; ik heb er totaal niks mee. Het zou me dan ook niets verbazen als dit de finale niet gaat halen.

 2. Ria NL schreef:

  Ik vind het niet slecht maar ik vond andere nummers beter in de finale van Portugal

 3. Dirruk schreef:

  Prachtig en gestileerd, wat mij betreft linea recta maar de finale.

 4. Olaf schreef:

  Mijn favoriet van deze 1e halve finale. Hypnotiserend, vooral door die ‘valse’ gitaar die het nummer een West Afrikaans tintje geeft. En goed gezongen ook! Ik kan me voorstellen dat het saai klinkt voor sommigen, maar voor mij gaat dit nummer altijd zo voorbij als ik het luister. Finaleplaats lijkt me er dik inzitten.

 5. Tippy2 schreef:

  Ik heb hier ook niets mee, te saai, finale zal wel lukken om aan de rechterkant an het scorebord te eindigen

 6. riccardo schreef:

  Zeer smaakvol. Specifiek en toch geraffineerd. Mooi woord ook; Saudade. Hoogste op mijn lijstje. Niet m’n meest beluisterde nummer. Een hele hoge eindnotering zou fijn zijn. Of daar genoeg publiek voor is daarvan ben ik niet zeker.

  • Richard schreef:

   Is denk ik kwalitatief een goed lied en zal ook in de finale komen maar mij doet het niets. Ik heb meer met de Portugese bijdragen in de jaren 90 (met name 91 93 94 96 en 98)

 7. Jellybean schreef:

  Hier heb ik niets mee; het klinkt allemaal te monotoon om mijn aandacht vast te houden. Voor een meditatie of yoga sessie prima muziek overigens. Ik denk wel dat dit in de finale komt omdat er genoeg liefhebbers voor zijn te vinden.

 8. Borlando schreef:

  Echt een prachtig lied, zowel qua compositie als qua uitvoering! Elke live versie staat als een huis, en intussen is ze mijn favoriet geworden, nog vóór Italië, Estland, Frankrijk en Nederland.

  • Tom schreef:

   Elke live versie staat als een huis? Is ook niet zo heel moeilijk lijkt me met zo’n fluisterliedje, vergt niet zoveel van je stembanden.

 9. Joss schreef:

  De Portugese inzending van vorig jaar vond ik mooier maar deze mag er toch wel zijn ! Graag finale !

 10. GerardMartin schreef:

  Prachtig nummer tussen alle herrie en zeker naar de finale. Van mij mag het eurovisiecircus in ‘23 naar Lissabon of Porto afreizen.

 11. Max Mark schreef:

  Geweldig nummer! Na Nederland mijn favoriet. Hele mooie melodie, goed gezongen. Had van mij helemaal in het Portugees gemogen. Staat op repeat in mijn playlist ?. Hopelijk gaat het naar de finale (ik verwacht van wel).

 12. Michael Adam schreef:

  Dit nummer doet me helemaal niets. Het is echt een ‘mood’. En daar moet je net zin in hebben. Ik vind het te kabbelend en zet het dan ook niet snel op.

 13. Dustin schreef:

  VRE-SE-LIJK, zo saai krijg je ze maar zelden… mijn plaats 40

 14. Dirk Marko schreef:

  Begin en eind van het lied nogal saai, tussenstuk klinkt aangenaam.
  Uitvoering heel mooi gestileerd.
  Ja hoor mag in deze semi naar de finale. Waar het dan niet hoog zal eindigen m.i.

 15. dick schreef:

  2 kampen: of men vindt het geweldig of saai en niks. Ik behoor tot de laatste groep. Slaapverwekkend.

 16. JW schreef:

  Sorry, maar van begin af aan tot het eind ronduit een saai zeik lied.