Douze Points 2022 [28]: Noord-Macedonië

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Dirruk schreef:

  Gaaaap. Next.

 2. Michael Adam schreef:

  Opzich helemaal geen slecht nummer. Alleen ik vind haar stem nogal vervelend en zeurderig.

 3. RobOranjeFinland schreef:

  Zonde van de vliegtickets, hotel kosten, jurk en repetities.
  Next !

 4. Ria NL schreef:

  Ik heb hier ook niets mee. Ik vind haar stem niet mooi en haar onvriendelijke uistraling maken het niet beter voor mij, wat mij betreft kan ze thuisblijven.

 5. Br@m schreef:

  Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde en zag viel me meteen die verbeten trek om haar mond op of zoals Ria het al benoemde haar onvriendelijke uitstraling. Het nummer op zich is niet eens slecht maar ik verwacht desalniettemin dat Andrea in de halve finale zal blijven steken.

  • Olaf schreef:

   Klopt helemaal met die verbetenheid van deze zangeres en die van Albanie- maar dan heb je die van Montenegro nog niet gehad, dat is nog een graadje meer…Wat zit er in het water op de Balkan, zou je je haast afvragen ;-) Voor wat het betreft het liedje zelf: ik heb altijd moeite dit te onthouden, geen goed teken. Niksig, terwijl ze er heel wat van probeert te maken. Dit gaan we op de zaterdag niet terug zien in de finale, denk ik…

 6. GerardMartin schreef:

  Helemaal niks dit, next!

 7. Jellybean schreef:

  Doorsnee liedje, geen fijn stemgeluid en zoals hierboven al vermeld heeft de zangeres een vrij harde uitstraling. Geen goede combinatie en finale zal er (weer) niet in zitten voor Noord Macedonië dit jaar.

 8. Bandido - Georgia schreef:

  Dit is gewoon een nummer dat niet beklijft, het is niet echt slecht, maar heeft ook niks dat enigszins opvalt. En dan dat bozige, dat je ook bij Albanie ziet. Dit gaat ‘m niet worden voor Noord-Macedonie ben ik bang.

 9. Joss schreef:

  Next please ! 0 %. kans op finale !!!

 10. Remco Berg schreef:

  Weer zo’n liedje dat niets bij mij doet. Het is niet slecht maar niets moois of opvallend. Ik hoop toch echt dat tijdens het Eurovisie wat meer liedjes gaan leven want anders is dit het jaar van de onopvallende matige nummers.

 11. JW schreef:

  Neen, dit gaat hem toch echt niet worden vrees ik.

 12. dick schreef:

  het komt op mij super gefustreerd over en dus negatief. Geeft me geen lekker gevoel dit nummer terwijl het niet eens zo slecht is. Kwalificatie wordt nog een dingetje, vrees dat dat er niet in zit.