Douze Points 2022 [30]: Roemenië

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik vind het geen topper maar ik kan dit nog wel aanhoren

 2. riccardo schreef:

  Een clubje mensen dat er overduidelijk zin in heeft. In tegenstelling tot de act van Israël, die iets soortgelijks doet, hebben deze juist niet van de arrogantjes gegeten. Sympathiek en herkenbaar van uitstraling en een aanstekelijk nummer.
  Hopen maar dat “gezellig” zijn voldoende is en het de halve finale overleeft. Aan een indrukwekkender staging wordt naar eigen zeggen gewerkt. Ik luister hem best vaak.

 3. RobOranjeFinland schreef:

  Tsja, toch maar next!

 4. Dirruk schreef:

  Greetje Kauffeld zong het in 1960 al: Niet voor mij

 5. Tippy2 schreef:

  Een wel te pruimen broertje van de Israëlische inzending, finale is een groot vraagteken..

 6. Wim1970 schreef:

  Roemenië doet het de laatste tijd niet meer zo goed.

 7. Br@m schreef:

  Ik vrees dat deze bijdrage van Roemenië het moeilijk gaat krijgen om de finale te halen. Het lied is niet slecht maar ook allerminst een hoogvlieger. En als ik de polls mag geloven dan kan vrijdag 13 mei het retourtje Boekarest gemaakt worden.

 8. Jellybean schreef:

  Samen met Moldavië mijn guilty pleasure van deze editie. Het super catchy refreintje, gevolgd door het aanstekelijk deuntje doet het hem bij dit liedje. Het heeft een vrolijke, zomerse, niets aan de hand vibe. Dat het dan geen hoogvlieger is, cliché en de zang matig, het zij zo. Ik kan ermee leven😀 Ik hoop toch op een finale plek, al zal dat moeilijk worden.

 9. Michael Adam schreef:

  Mijn absolute guilty pleasure dit jaar zonder dat ik me er schuldig over voel. Ik hoop dat ze wat geld gebruiken voor een goede staging. Want als het goed wordt neergezet dan kan Roemenië makkelijk de finale halen. En terecht!!

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Stijgt niet boven het voormalige liedje van de zingende tandarts uit San Marino uit.
  Maar die haalde ook de finale dankzij de televoters. Ik vind het niet veel soeps, maar je weet maar nooit.

  • Dirruk schreef:

   Hm, deze man zingt echt beter dan de Turk waar jij op doelt. Maar ik snap we waar je heen wilt, op basis van televoting kan dit zomaar de finale halen, ondanks dat het weinig voorstelt.

 11. Inez schreef:

  Bram dat wist ik niet en rob Holland Finland ik ben van 1996

 12. Max Mark schreef:

  Mijn guilty pleasure. Fijn nummer. Ik hoop dat het de finale haalt.

 13. Nana schreef:

  Vind het een prima nummer. Blijft wel hangen…..totdat je de video bekijkt en dan klopt het opeens niet meer. Weer zo over de top zangertje. Jammer.

 14. Toine schreef:

  Ik vind dit heerlijk!!!!

 15. Inez schreef:

  Dirruk oei ik zei toch niks verkeerd ik schreef 1961 amai je voelt u ook rap aangesproken

  • Dirruk schreef:

   Je kunt kiezen. Je kunt “1961” zeggen of “Goh Dirruk, Greetje Kauffeld deed toch in 1961 mee aan het ESF?”. Daar zit nogal een verschil tussen. Op dat laatste had ik gewoon gereageerd, op dat eerste (“fout Dirruk, je weet er niets van”) niet.

 16. Olaf schreef:

  Zoals al eerder gezegd, het sympathiekere broertje van onze diva uit Israel. Het heeft ook die typische Roemeense dance-sound van een jaar of 10-15 geleden (bijvoorbeeld van Inna of Akcent), maar wel wat dunner. Podiumpresentatie is nogal wuft met allerlei gezwier en gedraai, maar daardoor ook rommelig. Ik schat de finalekansen hoger in dan dat gedrocht uit Israel, maar het zal kantje boord zijn, vermoed ik.

 17. Joss schreef:

  Sorry. niet finalewaardig !

 18. Remco Berg schreef:

  Slecht. Knullig. Onsympathiek. Mag gelijk naar huis.

 19. JW schreef:

  Hebben we dit nu al niet meer dan genoeg gezien op het ESF?

 20. M@rt!n schreef:

  #holamibebebe – m’n guilty pleasure dit jaar! Hopelijk finale, love it.

 21. dick schreef:

  Dit kan kwa uitvoering veel strakker. De eerste anderhalve minuut zijn best leuk zelfs maar dan kabbelt het voort en voort en voort. Gaat het de finale halen, denk het wel en dan de middenmoot.