Turijn live: Repetities 66e Eurovisie Songfestival zijn gestart

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Steve schreef:

  Lelijke outfit voor Zwitserland, maar in het korte stukje vond ik wel dat hij het liedje heel mooi bracht. Die gaat nog wel wat stijgen.

 2. Richard schreef:

  This is the first of several female-led alt-pop/folk ballads this year, and it’s the first time Netherlands have sung in Dutch since 2010. They didn’t qualify on that occasion, but this song is something quite special.

  S10 is Stien den Hollander, and her costume is a very stylish black dinner jacket that’s cropped at the front but has long tails at the back. Her staging is is a smoky plinth and some dramatic lighting, and it delivers real impact. The Dutch delegation seem very happy with that, and so they should.

 3. Wim1970 schreef:

  Albanië is niet echt een genot voor het oog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *