Nederland tweede in eerste halve finale

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Bjorn schreef:

  In tweede halve finale heeft Azerbaijan van de televoters 0 punten gehad en zijn geplaatst door de juries.

  • Maarten schreef:

   Dat is misschien ook wel soort van Politiek. Toch bij Rusland in de buurt.

   • Wim1970 schreef:

    Waarom heeft Servië het dan wel goed gedaan? Die zijn nogal pro Rusland.

 2. Toine schreef:

  Mooie opsteker voor S10

 3. Arno schreef:

  Hele goed gedaan, mooie plek… alleen wat me dan verbaasd is dat ze ondanks haar 2e plek in de semi finals, ze de top 10 niet haalt. En een aantal landen die onder haar stonden zijn boven haar geëindigd. Zo zie je dat de positie toch ook weg van invloed is.

  • Patrick schreef:

   Dit heeft niets met startpositie te maken maar meer met het feit dat er 23 landen extra stemmen in de finale. Wellicht gingen die dus meer voor de andere landen dan voor Nederland. Jammer . Was een goed liedje en jammer dat Oekraïne gewonnen heeft. Heel erg wat er in het land gebeurd maar met deze wint hebben de fans Eurovisie zelf politiek gemaakt. Iets wat we altijd proberen tegen te spreken.

 4. Steve schreef:

  Het verbaast me toch wel dat 4 landen die in de halve finale achter S10 zijn geëindigd, in de finale dan toch beter scoren.

  • Nordman schreef:

   Mij ook en ook dat De diepte het op de streamingsdiensten heel goed doet, maar de kijker had er niet heel veel voor over. Of is er een andere groep die het nummer wel de moeite waard vinden om te streamen, want ze horen dat het goed is, maar door het optreden niet werden verleid om op te stemmen?

  • Peter schreef:

   Omdat er 21 landen meer mee stemmen dan in de halve finale.

 5. Miele schreef:

  Oekraine nog Verka Serduchka naar Miss Universe dit jaar sturen, dan kan Oekraïne misschien Miss Universe ’22 winnen ook…lol