Nederland tweede in eerste halve finale

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Bjorn schreef:

  In tweede halve finale heeft Azerbaijan van de televoters 0 punten gehad en zijn geplaatst door de juries.

 2. Toine schreef:

  Mooie opsteker voor S10

 3. Arno schreef:

  Hele goed gedaan, mooie plek… alleen wat me dan verbaasd is dat ze ondanks haar 2e plek in de semi finals, ze de top 10 niet haalt. En een aantal landen die onder haar stonden zijn boven haar geëindigd. Zo zie je dat de positie toch ook weg van invloed is.

  • Patrick schreef:

   Dit heeft niets met startpositie te maken maar meer met het feit dat er 23 landen extra stemmen in de finale. Wellicht gingen die dus meer voor de andere landen dan voor Nederland. Jammer . Was een goed liedje en jammer dat Oekraïne gewonnen heeft. Heel erg wat er in het land gebeurd maar met deze wint hebben de fans Eurovisie zelf politiek gemaakt. Iets wat we altijd proberen tegen te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *