Turijn live: België voor het eerst op songfestivalpodium

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tippy2 schreef:

  Ziet er in ieder geval mooi uit

 2. Jellybean schreef:

  Korte clipjes gezien van mijn 2 topfavorieten: Estland en Polen; Stefan heeft, god zij dank, de cowboys thuis gelaten en staat alleen met z’n gitaar op het podium waar hij in z’n geheel gebruik van maakt. Hij draagt een stoere, zwarte outfit die hem fraai staat; hij ziet er superknap uit?
  Ochman van Polen heeft 4 dansers op het podium in mysterieuze zwarte outfits die ook het gezicht bedekken; beetje zoals in de clip. Strak in het pak en waanzinnig goed bij stem. Het water in het decor sluit ook nog eens naadloos aan bij de tekst van z’n liedje. 1e indruk van beiden zeer goed; erg benieuwd naar het totaalplaatje straks?

 3. Br@m schreef:

  Van de korte clipjes vond ik Estland, Polen, Roemenië en Montenegro het sterkst – zowel qua stem als qua kleding. De jurk van Vladana vond ik heel mooi. Had S10 maar zoiets dergelijks aan maar dan in het zwart. Zou haar prima staan en veel beter dan dat armetierige ding waar ze nu voor gekozen heeft.

  • Jellybean schreef:

   Zou haar zeker mooi staan maar dat past gewoon niet bij haar; ik denk dat ze zich er dood ongelukkig in zou voelen. En dat wil je ook niet hebben want dat straal je ook uit op zo’n podium. Maar idd hele mooie jurk van Vladana.

   • Wim1970 schreef:

    Zo’n beetje de slechtste inzending van deze editie, ik zeg meteen na de halve finale terug naar Brussel.