Turijn live: Litouwse Monika zorgt voor rustmoment

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik hoop van harte dat ze de finale zal halen, ik blijf het een heerlijk lied vinden.

  • Joost schreef:

   Ik hoop precies hetzelfde. Het blijft een van mijn meest gedraaide liedjes van dit jaar!!

 2. Siem schreef:

  Hoe hebben ze het probleem opgelost dat Monika niet meer op de achtergrond afgebeeld kan worden?

 3. robbert-rotterdam schreef:

  Mwah, persoonlijk vind ik dit nogal een zeurderig nummer. Denk ook niet dat ze zich kwalificeert. Na haar volgen nog vele nummers, en ik denk dat dit vergeten zal worden, als een ‘baat het niet, dan schaadt het niet nummer’. Ze zal ook weinig gratis steun van diaspora hebben, omdat Ierland , vaste leverancier van televotingpunten, in de andere semi zit.

 4. Max Mark schreef:

  Eén van mijn favorieten dit jaar. Ik denk dat dit naar de finale gaat. Het is onderscheidend en heel goed uitgevoerd. Zet ’em op, Monika!

 5. Br@m schreef:

  Er mogen maar10 landen door en ik vrees dat dit één van de afvallers wordt.