Turijn live: S10 brengt perfecte opvoering van ‘De Diepte’ tijdens juryshow

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. RobOranjeFinland schreef:

  Zowel de Jury als de Televoters gaan dit massaal omarmen : gevolg : Nederland /S10 wordt de winnaar !

 2. Maarten schreef:

  Ik ben benieuwd waar Nederland morgen zal eindigen.

 3. Ronald schreef:

  Top 3!

 4. Ronald schreef:

  Nu 7 bij de belangrijkste bookmaker, over Polen, Noorwegen en Servie heen!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Mwah, Is 10 bij de bookmakers, Juist naar beneden geduikeld. Die ene bookmaker is wel een uitzondering.

 5. Richard schreef:

  OT hier maar Volgens RAI is Israel nog gediskwalificeerd vanwege ongepast gedrag tijdens de stemprocedure.

  https://www.rainews.it/articoli/2022/05/michael-ben-david-il-cantante-israeliano-squalificato-per-aver-baciato-i-conduttori-234b0bfd-0ccb-4aaa-9a3b-5b0646e66fa1.html

  • GerardMartin schreef:

   De Israëlische zanger Michael Ben David, die sowieso niet door de halve finale kwam, werd gediskwalificeerd van het Eurovisie Songfestival nadat hij gisteravond Alessandro Cattelan kuste. Het nieuws kwam vandaag naar buiten tijdens de persconferentie van de drie dirigenten, waarin Cattelan, zoals eerder vermeld, herhaalde dat hij het grappig vond. Ben David was verschillende keren ontmaskerd voor homorechten en in het lied dat aan de wedstrijd werd gepresenteerd, zegt hij dat hij werd gepest vanwege zijn stem.

   • Peter schreef:

    Walgelijke beslissing wie die ook heeft genomen, mocht het überhaupt waar zijn.

 6. Mirjam schreef:

  Ik was erbij vanavond. Zo jammer dat Maneskin er niet bij was bij de rehearsel. Een groot boegeroep vanuit de zaal. De laatste keer dat dit gebeurde was in Tel Aviv met Madonna. Die vond het toen blijkbaar ook niet nodig te repeteren vooraf. We weten allemaal hoe dat toen is afgelopen… Ukraine wordt de winnaar, UK en Spanje tweede en derde. Opening ‘Give peace a chance’ tot tranen geroerd, wat een mooi moment.

  • Nena schreef:

   Zong S10 het einde op een andere toon? Ik meende zoiets te horen vanuit het perscentrum

 7. Joëlle schreef:

  Italië met daarna Spanje: het dak ging eraf!! Meer Spanjaarden dan Italianen in de zaal? Wát een sfeer en wat een gejuich.

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad in de zaal. Uit eigen ervaring weet ik wel dat de reactie uit de zaal vaak heel bedriegelijk is en niet altijd overeenkomt met de reactie van de tv kijkers of jury’s die de boel toch meer van een afstand bekijken. Dus ben alsnog benieuwd wat er morgen gaat gebeuren.

 9. GerardMartin schreef:

  Ik begrijp niet waar die fascinatie van Spanje en in mindere mate voor het VK vandaan komt? Niks bijzonders een blote lellebel en een blèrende Jezusfiguur met flinterdunne riedeltjes die leuk zijn voor op de achtergrond in het winkelcentrum.

 10. EurovisionPolice schreef:

  Opgepast! Er is geen taalvoordeel voor Nederland bij de Belgische vakjury, deze is namelijk Franstalig (RTBF).

 11. riccardo schreef:

  Het beeld dat ik had van S10 van voor de bekendmaking is voor mij de afgelopen weken erg in haar voordeel veranderd. Alle credits voor hoe ze dit aanpakt en doet. Dat heeft ze voor mij sowieso al gewonnen.
  Een perfecte jury opvoering, dat is top, erg benieuwd hoe ver “we” met De Diepte kunnen komen.

 12. piet schreef:

  11 plaats.