Turijn live: Veren en kristallen masker voor Sheldon

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Br@m schreef:

  Het filmpje was helaas maar kort maar ook zeer indrukwekkend. Een zanger die zich van zijn meest kwetsbare kant durft te laten zien en dat met die grandioze stem. Ik gun hem een hoge eindklassering volgende week zaterdag.

 2. Ria NL schreef:

  Ik blijf dit een prachtig liedje vinden en een mooi optreden van een geweldige zanger, dit mag van mij zeer zeker naar de finale om daar heel hoog te eindigen.

 3. Dirruk schreef:

  Herkenbaar, helaas.

 4. Kees schreef:

  Kan hier niet naar luisteren en kijken… wat een kitsch! Jurypunten gaat hij krijgen, maar televote gaat zwaar tegenvallen denk ik.

 5. Dirk Marko schreef:

  Één woord vreselijk.

  • Peter schreef:

   Terug naar Melbourne

   • Olaf schreef:

    Afschuwelijk deze melodramatische kitsch. Heeft zeker een goede stem, maar dat is het dan ook. Finale is zeker, maar daar graag in het tweede rijtje.

 6. Siem schreef:

  Het is denk ik een beetje ‘you love it or you hate it’. Ik val in de laatste groep. Voor mij is dit allemaal veel te dramatisch. Het zou in mijn ogen veel meer impact maken wanneer de zanger wat doseerde en meer dynamiek aanbracht. Ik vind het een mooi nummer maar wel van alles veel te veel in deze uitvoering.

 7. Angelique schreef:

  Een prachtige stem, hij zong laatst het nummer van Zweden, dat was echt heel mooi, maar ik vind dit nummer voor Australië vrij saai.

 8. @lbert schreef:

  Zang prima , maar de rest too much !!

 9. Toine schreef:

  Afschuwelijk

 10. Nana schreef:

  Waarom al dat over the top gedoe. Heeft het nummer en zanger helemaal niet nodig. Leidt alleen maar af.

 11. Martin schreef:

  3x niks dit. Verrassend dat dit zo hoog staat. Zeer zeer onterecht. Hij mag snel terug naar Australië, t liefst vrijdag morgen al

 12. 4Life schreef:

  100% terecht in de finale. Geweldige stem.

 13. Gerrit schreef:

  Vreselijk lied en de zanger alles is overdreven, tranen over zijn wangen en toch goed doorzingen is wel knap. Hoop dat het blijft steken in de halve finale.