TV-tips: Op weg naar het songfestival en Dit is S10

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Tippy2 schreef:

  Ik hoop dat haar optreden genoeg impact heeft dinsdag, het moet wel binnenkomen. Ik vind het erg spannend :-)

  • Maarten schreef:

   Ik ben het met je eens. Vooral ook omdat het buitenland de taal niet begrijpt. Winnen zullen we aan een ander land moeten overlaten.

  • Max Mark schreef:

   Ik denk dat het goed komt, Tippy! Volgens mij wordt het een erg mooi, impactvol optreden. Ik denk écht dat NL het beter gaat doen dan verwacht.

 2. Wim1970 schreef:

  Ik heb me doodgeërgerd aan het overdreven enthousiasme van die mensen die de liedjes beoordeelden en meebewogen. En dan vooral die Stefania, wat een overdreven kind.

  • Wim1970 schreef:

   En blijkbaar vinden sommigen van hen het helemaal niet raar dat Oekraïne sympathiestemmen gaat krijgen en daardoor wint. Het is een Songfestival, geen Sentimentenfestival. Zou heel lullig zijn voor de nummer 2, want dat zou eigenlijk de winnaar zijn. Als UA wint, is dat imagoschade van het songfestival en zullen meer landen aan Rusland gaan smeken om aangevallen te worden.

   • riccardo schreef:

    Ik heb zomaar het idee dat dat sympathie stemmen mee gaat vallen. Dat ze punten gaan ontvangen, lijkt me wel ja. Zo werkt dat nu eenmaal.

   • Peter schreef:

    Duidelijk een klap van de molen gehad, vooral die laatste zin. Ben je niet op een andere walgelijke manier bezig mensen te beoordelen dan doe je dit wel. Geeft alleen maar aan wat een stupide man jij bent.

   • Jellybean schreef:

    Het is wel tekenend dat bijna niemand hier voor Oekraïne gaat als (persoonlijke) topfavoriet (de omstandigheden daargelaten) Het is wel een feit dat als ze overal wat jury punten weten te sprokkelen ze met een hoge televote score kunnen winnen. En inmiddels zitten in veel landen ook vluchtelingen; die kunnen ook hun stem uit brengen ( voor zover ze daar überhaupt mee bezig zijn natuurlijk) Ik hoop op een andere winnaar maar zie dit dit jaar niet gebeuren.