Dit zijn de liedjes en kandidaten van Festival da Canção 2023

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Hebbuzz schreef:

  April Ivy – “Modo Voo”
  Bárbara Tinoco – “Goodnight”
  Teresinha Landeiro – “Enquanto é tempo”

  Zijn mijn favorieten.

 2. RiaNL schreef:

  Ik heb alle liedjes helemaal beluisterd en ik moet zeggen dat ik over het algemeen positief ben over de kwaliteit van de liedjes, er zitten zeker goede liedjes tussen, de 2 die er voor mij uitspringen zijn:

  Teresinha Landeiro – “Enquanto é tempo”
  Edmundo Inácio – “A Festa”

  Ik ben benieuwd wat het gaat worden in Portugal, dat de beste maar mag winnen.

 3. GerardMartin schreef:

  Altijd leuk Portugal, een van de weinige landen die muzikaal hun nek nek nog durven uit te steken. De overgrote meerderheid kabbelt mee met op wat op dit moment populair is en dat betekent héél véél van hetzelfde.

 4. Jang schreef:

  Ik ben blij dat niet ieder land een Portugaltje doet.

 5. Br@m schreef:

  Wat een treurnis weer uit Portugal; het ene lied klinkt nog suffiger dan het andere. Gisteren stukjes gehoord van de liedjes die meedoen in Moldavië en dat klonk vele keren beter. En Godzijdank over een paar weken Melodifestivalen en het Sanremo Festival.

 6. riccardo schreef:

  Te snel om te oordelen maar BOLHA, Teresinha en Ivandro mogen wat mij betreft zo naar Liverpool gaan. Heerlijke selectie weer!

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Portugal doet een ‘Cornald Maasje’: onderscheidende en kwalitatieve liedjes met prachtige, aparte arrangementen. Ik heb helaas niet veel televoting-vriendelijks gehoord. Hopelijk overleven ze dus de televoting-semi, want dan kunnen ze in de finale via jury’s nog een beetje oogsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *