Terug naar het Eurovisie Songfestival 2000

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Pietje schreef:

    Waren een paar gekke overgangsjaren voor het ESF, mede door de introductie van televoting. De typische songfestival liedjes die vooraf hoog stonden bij de bookmakers scoorden na 1999 niet meer. En het niveau was op een paar uitzonderingen na vrij belabberd

  2. Inez schreef:

    Ik was vier jaar toen was nog een kind nu ben ik 26 en grote fan van het Eurovisiesongfestival en ik het op YouTube mijn favorieten waren voor de winst Denemarken. Zweden en Rusland. Maar op kop was mijn favoriet Denemarken. Mooie show toen

  3. Nordman schreef:

    Een van mijn favoriete jaren. Goede show. Zat qua muziek veel afwisseling in. Mijn favorieten waren Estland, VK, Malta, IJsland, Frankrijk, Malta, Rusland, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk, Letland, Ierland, NL en ja ook Macedonië ???? Duitsland krijgt van mij de rode lantaarn. Verschrikkelijk! Podium vond ik ook erg goed bedacht/ontworpen. Niet te groot voor zo’n enorme zaal. En voor die tijd ook heel verfrissend en dat vind ik nog steeds wel. Tegenwoordig is hetallemaal zo donker. Een wit podium werkt dus ook goed. De bewegende schermen waren een sterke toevoeging. Bij elk lied klopte het plaatje. Ja, een jaar waar ik graag naar blijf kijken!