Estland kiest inzending Eurovisie Songfestival [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Alrightguy schreef:

  Ik denk dat vanavond Ollie er met de overwinning van door gaat. Met het nummer van Alika heb ik helemaal niks. Stiekem hoop ik op Bedwetters, moeten ze live wel beter zijn dan in de halve finale.

  • Gilles schreef:

   Met enkel televoting in de superfinale met 3 maakt Ollie het meeste kans alhoewel ik zelf Alika verkies.

 2. Jan schreef:

  Volgens de bookmakers gaat Alika winnen.. Volgens mij ook.

 3. Ria NL schreef:

  Alika en Sissi zijn mijn favorieten

 4. GerardMartin schreef:

  Doe maar Mia dan als het moet..

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Zie net Alika. Onder de indruk van haar vocale kunnen en haar sterke bühnepersoonlijkheid. Mooi liedje ook, al zou een Eurovisieliedje eigenlijk net iets sneller op gang moeten komen om bij het Europese publiek succesvol te kunnen zijn. Maar zeker goed, hoor.

 6. Jeroen050 schreef:

  Ik zou het lied van Janek kiezen

 7. Nicky schreef:

  Ik vind “House of glass” ook met afstand het beste liedje van de Estse voorronde. Geweldige zanger die in de halve finale een perfect optreden afleverde. Maar ik vrees dat dit vanavond weinig kans maakt want in de halve finale haalde hij het maar net met de hakken over sloot. :-(

 8. MarkusRotterdam schreef:

  Janek vind ik wel leuk, de rest is niet waar ik echt van hou