Wild Youth voor Ierland naar Liverpool

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Inez schreef:

  Oei née bedankt

 2. Paysbart schreef:

  Alvast 1 concurrent minder….

 3. RiaNL schreef:

  Ik vind het een leuk nummer, voor mij was dit het beste lied dat er bij zat.

 4. Pietje schreef:

  Haalt misschien net aan de finale, en wordt daar 23e ofzo. Dat gevoel krijg ik er nu bij eigenlijk. Vind het niet heel erg interessant of spannend

 5. Br@m schreef:

  Wat een vreselijke nationale finale daar in Ierland. Er werd veel vals gezongen; veel deelnemers zagen er ook niet uit om nog maar te zwijgen over uitstraling. Wild Youth had het beste nummer maar de solozanger had maar een matige stem en het meest vreemde vond ik dat iedere keer als het refrein begon dan liep hij weg van de microfoon. Een schrale troost is dat de plaatversie vermoedelijk aangenaam zal klinken.

  • Br@m schreef:

   Even nog een kleine aanvulling want waar ik ontzettend om moest lachen was die troela die 2e werd. Die had een hobbelzak om haar lijf hangen die me erg deed denken aan de jurken die vrouwen in mijn jeugd (heeeel lang geleden) droegen bij de grote schoonmaak.

  • GerardMartin schreef:

   Als dit het beste nummer was dan vrees ik voor de rest! Geen Dublin volgend jaar en wellicht na de halve finale huiswaarts.

  • Inky schreef:

   Uhhhh…. Nee. Beetje U2, Coldplay. Leuk als anthem voor het EK of WK.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Ja, vocaal heeft de zanger het overleefd. Was helemaal niet slecht. En dat iedereen in de groep live zong, was voor mij ook een plus. Grepen niet naar de goedkope oplossing van stemmen op band. Bravo. Het liedje zelf? Nogal algemeen. Zal er niet erg uitspringen, vrees ik. Wie gaat hier de telefoon voor pakken?

 7. Kenny schreef:

  Wild Youth was wel de beste keuze.
  Misschien dat ze nog de finale kunnen halen.

 8. riccardo schreef:

  Struikelblok lijkt me dat de zanger het allemaal maar net aan kan. Dat terwijl ze voor dit in de basis niet eens geheel onaardige nummer denk ik wel op zoek moeten naar een grootser geluid.

 9. Beer schreef:

  Een zeer fijne inzending wel – middle of the road maar er zit potentie in voor een goede staging. Een land als Malta zou hiermee komen en het nipt halen. Ik verwacht 9e of 10e in de halve finale en een plaats rond 20-24 in de finale.

 10. Tippy2 schreef:

  Verkeerde keuze wat mij betreft, Connolly was de enige die, met een betere outfit, in Liverpool een potje zou kunnen breken. Jammer!

 11. Nordman schreef:

  Gisteren de liedjes voor het eerst gehoord. Opnieuw matige optredens en slecht geluid, en ja ook slechte zang. Ik denk dat de Ieren een verstandige keuze hebben gemaakt. Dit lied ligt direct goed in het gehoor en klinkt groots. In deze tijden is zo’n feel-good-anthem erg fijn om erbij te hebben. Ik zie dit in heel Europa wel lagere punten (3 -6) binnenharken en daarmee zich eenvoudig kwalificeren. Ik durf nu al wel op een finaleplek in te zetten.

  Connolly: mooi lied wel, maar ook wel heel saai gebracht.
  Leila wil ik ook benoemen: goed lied, maar heel amateuristisch uitgevoerd helaas. Zangeres heeft een leuk uiterlijk, maar keek heel moeilijk. Zat teveel afstand tussen kijker en zangeres. Jammer dat ze niet beter is begeleid.

 12. HJ schreef:

  ADGY had natuurlijk moeten winnen. Maar zoals we van Ierland gewend zijn, gaan ze voor uitschakeling in de halve finale. Zoals ook nu weer.

 13. Starkoo schreef:

  Dacht dat ze wakker waren geworden in Ierland, wat een verschil met het lied was ze naar het Juniorsongfestival stuurden, ze halen met dit lied geen finale jammer dat de Ieren de lijn van Sophie Lennon niet door trekken naar het grote festival!

 14. Dick schreef:

  Allemachtig… wat een teleurstelling. Als je een dergelijk nummer wil brengen moet je dat overtuigend doen en dat is dit zeker niet. Het lijkt alsof de zanger verdwaald is. Bovendien is het hier en daar op het randje tot aan vals.

 15. Werner schreef:

  Ook dit vind ik niet bijzonder

 16. JW schreef:

  Misschien een idee om de oud winnaars van Ierland maar weer eens van stal te gaan halen, want het is bedroefend slecht gesteld met Ierland op het ESF.