Douze Points 2023 [6]: Ierland

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  Goed geluisterd naar Coldplay. Ook al ligt het nummer goed in het gehoor, toch overtuigt het mij niet. Mist power waardoor het na een veelbelovend begin gewoon wat voortkabbelt. Jammer.

  • Rad schreef:

   Wordt onderschat en Zou zomaar eens finale kunnen halen

  • Jellybean schreef:

   Eens. De coupletten en bridges zijn prima en beloven meer dan het refrein geeft. Dit is n.l. vrij vlak, standaard en makkelijk.Jammer want het liedje is niet verkeerd. Rare clip ook; ik hoop niet dat ze camera schuw zijn want dan hebben ze straks in mei een grote uitdaging, ha ha.
   Ik ben er in ieder geval niet ‘wild’ van om in termen van de bandnaam te spreken.

 2. Michael Adam schreef:

  Dit gaat niet winnen maar ik vind het een leuke bijdrage. Ierland presteert het alleen altijd om iets te sturen waarbij ik net niet denk, hier ga ik even op stemmen.

 3. ~ René ~ schreef:

  Alles behalve origineel, grapje met de hoofdhoek dekt de lading ook niet.

 4. Br@m schreef:

  Het nummer “We are one” op zich is prima maar de presentatie (zeker van de zanger) laat veel te wensen over. Het komt tamelijk amateuristisch en rommelig over. De polls zijn ook erg sceptisch w.b. kwalificatie voor de finale en ik vrees dat die gelijk gaan krijgen.

 5. Ria NL schreef:

  Ik vind het een aardig liedje al vind ik de clip ook wel vreemd. Maar dit mag wat mij betreft naar de finale.

 6. Rick schreef:

  Beetje slappe meuk vist in dezelfde vijver als Latvia, Malta.
  Een van de drie haalt wel de finale?

 7. riccardo schreef:

  Het voelt allemaal niet alsof het is geworden wat het zijn moest. Op zoek naar een grootser geluid.

 8. JW schreef:

  Herkenbaar deuntje, maar weet niet echt te imponeren.
  Doe alsjeblieft die lappen van het hoofd af.
  Hebben we dat al niet genoeg gehad?

 9. Remco van den Berg schreef:

  De maskers uit de clip Ijn duidelijk afgekeken van Australië vorig jaar. Ook liedje is niet bepaald origineel. Maar het liedje is wel leuk, aanstekelijk en sterk. Mag zeker door wat mij betreft.

 10. Siem schreef:

  Dit is niet de sterkste en opvallendste song die te vinden is in deze halve finale en daarnaast erg matig gezongen. De startpositie zal ook niet bijdragen aan het behalen van voldoende punten. Ik vrees voor Ierland een laatste plek in de halve finale.

  • Wim1970 schreef:

   Wat is dat toch steeds met die startpositie dit en die startpositie dat.

   • Siem schreef:

    Gemiddeld worden de meeste punten behaald door de liedjes uit het tweede deel van de show.

 11. Fizz schreef:

  Ik denk persoonlijk ook niet dat dit naar de Finale gaat, Ik gaf ze nog de voordeel van de twijfel, maar ook na die zg revamp met die vid met die onnodige maskers en dat mindere live optreden in Barcelona zeg ik Nee. NQ

 12. GerardMartin schreef:

  Niet finalewaardig denk ik, slappe hap herrie.

 13. Wim1970 schreef:

  Sinds de vrije taalkeuze is er niks meer over van Ierland, dat altijd gewonnen heeft met oubollige nummers in de jaren 90.

 14. dick schreef:

  geen slechte inzending, waar hebben we dit meer gehoord. En als dit live overeind blijft wordt dit nog een gevaarlijke outsider, mark my words. Minpunten: “waar heb ik dit meer gehoord”, en die maskers/lappen dragen niets bij. Ik zie dit de finale wel halen en best scoren.

 15. Marc schreef:

  Dit nummer vind ik best ok, al zal het geen potten breken mocht het de finale halen. Benieuwd naar hun performance…en nee hopelijk geen maskers oid!

 16. Olaf schreef:

  Een radiovriendelijke Coldplay rip off: ik schrijf deze nog niet helemaal af voor de finale, maar dan moet het goed gebracht worden qua zang en presentatie, dus zonder die belachelijke doeken voor hun gezicht. Wel een van de ‘normaalste’ liedjes dit jaar en een verademing tussen alle gekkigheid.

 17. MarkusRotterdam schreef:

  Ik denk dat het wel gaat scoren, al is het alleen al om de tekst : “We are one” . Het bekt zo lekker weg, is zo heerlijk inclusief en we zijn allemaal gelijk (behalve als je een andere mening hebt) . Wel één van de iets normalere en wellicht serieuzere bijdragen.