Zweden weer op zoek naar finalisten in 3e voorronde Melodifestivalen [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Nordman schreef:

  Marcus en Martinus zijn de eersten bij wie ik denk dat ze een grote favoriet kunnen zijn in de finale. Het kleine stukje dat ik heb gezien ziet er gelikt uit. Dus die zie ik zeker naar de finale gaan.

  Paul Rey, Nordman en Casanovas mogen ook door naar DTF of AC. De rest vind ik niets aan.

 2. riccardo schreef:

  Marcus en Martinus lijken me hier de te kloppen act. Niet perse het nummer.

  • GerardMartin schreef:

   Op de fragmenten afgaand kan ik alleen maar zeggen wat een treurigheid daar in Zweden.

   • riccardo schreef:

    Muzikaal weinig aan te beleven, mee eens. Leuk als tv programma, dit is een voorronde, maar net zoals veel van de acts qua formule erg copy paste t.o.v. voorgaande jaren. Tsja.

 3. Nordman schreef:

  Wel eens met de uitslag, al had ik Melanie willen omruilen voor Ida Lova. Die laatste vond ik in de 3 min versie beter. De tweeling uit Noorwegen hadden een goede show, maar toch mis ik iets in het lied om het echt fantastisch te vinden.

 4. RobOranjeFinland schreef:

  Wow …….Loreen heeft een diamant afgeleverd. Die ene minuut is genoeg om te zeggen : wat een waanzinnig lied!

 5. Ria NL schreef:

  Ik vind het ook een mooi nummer van Loreen en ben benieuwd naar het hele liedje