Zweden van start met Melodifestivalen [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Br@m schreef:

  Deze voorronde wordt vermoedelijk gewonnen door Jon Henrik Fjällgren, Arc North feat. Adam Woods. Victor Crone zie ik ook wel rechtstreeks doorstromen naar de finale. Voor de herkansing tip ik Tone Sekelius en Loulou Lamotte.

 2. MarkusRotterdam schreef:

  Lange leve livet hoor ik liever van Dollie de Luxe, ha ha !! Ben fan van Victor Crone (toegeven, niet vanwege de muziek) maar dit lied is te zwak voor een finale. Elov en Beny vind ik wel grappig, temeer daar ze in eigen taal zingen.

  • Beer schreef:

   Ik verwacht: finale Tone Sekelius, Jon-Henrik et al.; semi Ewa&Eva en Elov&Benny.

 3. Nordman schreef:

  Mijn wensenlijstje:

  Finale: Jon Henrik en Victor
  AC: Loulou en,……. Tone of Eva en Ewa

  Ben het nieuwsgierigst naar het lied van Loulou vanavond.

 4. Kenny schreef:

  Jon Henrik Fjällgren mag nou echt eens naar het songfestival gaan. En Varld full av strider was wel zijn mooiste liedje. Maar ik hoop dat hij nu er alsnog komt.

 5. Moi schreef:

  Zo owbollig line up…… gaappppp

 6. @lbert schreef:

  Wat een zwakke voorronde

 7. Nordman schreef:

  Best een tegenvallende voorronde. Wat is er toch aan de hand met Zweden? Het lijkt elk jaar wel erger te worden. Heel jammer. Dat Tone een finaleplek heeft snap ik niet. Vond er geen reet aan.

 8. Dennis schreef:

  Vroeger kon ik nooit wachten totdat de studio versies eindelijk uitkwamen. Die tijd is helaas wel voorbij. Geen enkel nummer dat eruit springt voor mij.

 9. GerardMartin schreef:

  Hier kijk ik niet meer naar. Ik zag ergens een mevrouw in een groene jurk voorbij komen die ik nog wel aardig vond.

 10. Bandido - Georgia schreef:

  Dit was wel een hele matige voorronde. Maar alle cliches zaten er weer in, inclusief Victor Crone, die maar weer eens uit hetzelfde vaatje tapt met een nummer waar hij net niet bijkan. En dan nog een paar dames op leeftijd die eigenlijk misschien beter als intervalact hadden gekund. Eigenlijk verdienden geenn van deze zeven een finaleplaats, dus maar snel vergeten deze avond.

 11. Dick schreef:

  Wat een voorspelbare meuk in deze voorronde. Het ene ongeinspireerde platgeproduceerde draak van een nummer wordt afgewisseld met het andere. Dieptepunt Lang leve livett…. svt moet zich achter de oren krabben en eens gaan nadenken over de kwantiteit. Al dit soort voorrondes maken het er niet interessanter op.