Favorieten bookmakers, Loreen en Käärijä, komen naar Amsterdam

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Rad schreef:

  Toppen!!

 2. John schreef:

  Wat is iedereen tam op deze site.!
  Leeft het Songfestival niet meer.?

 3. Marcel schreef:

  Top! Het dak gaat er af als de cha cha cha man tonele verschijnt:-))

 4. Peter schreef:

  Finland vele malen origineler dan de oubollige Zweedse inzending, dar wordt overgewaardeerd.

 5. Beer schreef:

  De nummers zijn beide prima. Gedoe toch.

 6. Inky schreef:

  Ik vind Finland top, mag van mij winnen. Zweden heb ik al jaren niks mee, niets origineels net zoals Nederland de afgelopen jaren.

  • Marcel schreef:

   +1

  • GerardMartin schreef:

   Vind ik ook!

  • Fizz schreef:

   Ben het met je eens. Ik ben verliefd op de bijdrage uit Finland toen het nog in hun UMK finale moest winnen. Het wisselt nog met Spanje voor mijn nummer 1 en 2 positie. I hoop dat Finland wint. Dat gun ik ze zo en niet Zweden. In mijn top staan ook Frankrijk en Kroatië. Allemaal uitgesproken nummers. En Nederland ach ja laten we blij zijn zoals San Marino al die jaren als we de finale halen……………….?? Dadadadada, hier in de Diepte hoor ik steeds maar weer je naam. Dadadadada I wrote a song and tried singing it. Burning Daylight. Fizzy hugs for All. Happy ESC 23 season.

 7. John schreef:

  Finland. Wat een heerlijke energie

 8. Starkoo schreef:

  Haha Finland is ook oud bollig lol hele oude dans…