Luister naar de Armeense inzending ‘Future Lover’

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Samson schreef:

  Het begon zo prachtig! Echt enorm jammer van de stijlwissel in het midden van het nummer…da’s toch een trend tegenwoordig….hoe kan je nu meegezogen worden in een verhaal als je even helemaal van stijl verandert?
  Naarmate het nummer vordert, wordt het ook weer beter…..Ik ben fan!

 2. Peter schreef:

  Zo, ik dacht dit is mijn nr 1 en dan glijdt af naar verschrikking. Zonde.

 3. Fizz schreef:

  tssss, Tsja! Was dit al het wachten waard?
  Leuke vid, maar dan heb je het ook wel gehad.
  Heeft kop noch staart. Raakte mij totaal niet, ja de ijskoude uitstraling van de zangeres.
  Nah, goed, NEXT, nog 1 deuntje te gaan.

 4. RobOranjeFinland schreef:

  Zo dan , indrukwekkende bijdrage, is dit dan het winnende lied?
  Ik ben overdonderd. Wat Goed!

 5. Maarten schreef:

  Niet echt mijn smaak dit. Zal mogelijk als het live goed wordt gebracht wel de finale halen. Geen top 10.

 6. RiaNL schreef:

  Dit valt me helemaal niet tegen. Ik vind het een goed en indrukwekkend lied.

 7. Dirk Marko schreef:

  Indrukwekkend begin met halverwege een overgang waar ik nog even aan moet wennen.
  Overall vind ik dit veel beter dan tattoo, kan bij een mooie staging ver komen.

 8. Br@m schreef:

  Ik vind het begin heel mooi maar de 2e helft van het nummer wordt het een stuk minder.

 9. Beer schreef:

  Ik zal de hipster zijn: 2e helft komt het eindelijk op gang, 1e helft heel vervelend.

 10. Nordman schreef:

  Geen lied waar ik naar zou luisteren. Ik houd ook niet zo van dat rap-gedeelte in het lied. Ik zou niet verbaasd zijn als het optreden in mei mij wél gaat aanspreken. Armenië weet hoe ze een act moeten neerzetten. Ik zie mogelijkheden op een goede eindnotering.

 11. Thomas schreef:

  Wat een zonde dit. Had toch iets meer van verwacht. Helaas zal dit niet doorgaan naar de finale

 12. Jellybean schreef:

  Hier heb ik niet zoveel mee; als geheel vindt ik het niet overtuigen helaas. Iveta met LoveWave blijft vooralsnog mijn favoriete Armeense bijdrage so far.

 13. riccardo schreef:

  Drie minuten is tekort voor zo’n nummer. Als het live niet goed genoeg is blijft het helemaal nergens. Voor nu verrassend en inderdaad beter dan Zweden en ik moest ook, een klein beetje, aan Davina denken.

 14. GerardMartin schreef:

  Loreen nummero 2 met dezelfde idiote bewegingen en kronkelingen. Tot 1 minuut 20 denk ik tja en dan stort het finaal in. Ik denk niet dat ik dit lied nog een keer vanuit de supermarkt luisprekers zal horen zoals SNAP dat geweldige nummer van vorig jaar nog steeds gedraaid wordt. Het zal wel weer een Zweeds misbaksel zijn gezongen door een Armeense(?) koelkast!

 15. GerardMartin schreef:

  Luidsprekers!

 16. Zuiderbuur schreef:

  Vreemd nummer, zelfs na twee keer luisteren krijg ik kop noch staart aan deze compositie. Maar als dit live overeind blijft en mits een goede staging, gaat dit wel door naar de finale.

 17. Gerard schreef:

  Couplet en refrein passen niet bij elkaar.

 18. René schreef:

  Gaat vast een fantastische staging worden, waardoor het de top 10 in zal gaan. Ik vind het wel boeiend, maar ook wat bevreemdend. Tempowisseling… beetje raar, maar aan de andere kant ook wel ‘net op tijd’, want ze begon me een klein beetje te irriteren. Ben geen groot fan van haar stemgeluid. Kortom: ik weet het niet, maar was best 3 minuten lang geboeid

 19. riccardo schreef:

  Wat jammer dat ze teveel hebben willen doen binnen de drie minuten die er voor staan. Alsnog intrigerend. Of het een hit wordt?

 20. Dick schreef:

  Eh ja…..? En toen? Waar heb ik naar geluisterd? Ik vind het een ongemakkelijk nummer. Ook na 2 x luisteren doet het me niet heel veel.

 21. Fizz schreef:

  Ik heb nu 2 keer naar de georgische bijdrage geluisterd, de video vind ik fantastisch, maar dat vind ik ook van Zweden, Israel, UK, Czechia, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatie en Moldavie. Wat mij vooral bijblijft van deze mooie dame uit Georgie is dat ik haar niet versta tot 1.25 min in de vid en dat het vooral LUID is.

 22. HJ schreef:

  Dit is dus KLASSE en een ware concurrent voor Loreen! WOW! EIndelijk weer een goed liedje! Prachtig!!! Jammer dat deze nog niet op streamingdiensten staat, want deze ga ik grijs draaien!

 23. Jang schreef:

  Dit kan gaan winnen

 24. MarkA schreef:

  Loreen moet oppassen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *