Douze Points 2023 [17]: Armenië

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  Een heel mooie eerste minuut. Daarna wordt er weer zoveel in gepropt, dat ik het spoor bijster geraak. Op het moment dat ik dan weer mee ben, zijn de drie minuten voorbij en is het lied gedaan. Maar ik bleef wel luisteren. Dan toch een van de betere nummers? Geen idee of ze live goed zingt, maar wellicht moeiteloos naar de finale.

 2. Ria NL schreef:

  Ik vind het liedje niet slecht, er zitten best mooie stukken in maar over het algemeen vind ik wat rommelig overkomen zodat ik nog niet helemaal overtuigd ben van een finaleplaats.

 3. riccardo schreef:

  Ze hebben teveel willen doen binnen de drie minuten. Meestal wordt dat er live nog minder van. Uitspraak is ook hier en daar een dingetje.Toch vind ik het in de studio versie best intrigerend en bij de betere. In potentie zelfs overall. Al verwacht ik het vanwege niet hoog in de top 10 tegen te komen.

 4. GerardMartin schreef:

  Het haalt het niet bij het aanstekelijke “Snap” van vorig jaar. Dit vind ik niks, rommelig en bijeengeraapt.

 5. Br@m schreef:

  Het gaat er mee door maar ben er niet weg van. Verwacht wel een finaleplaats voor Armenië.

 6. Esmee schreef:

  Ik vind het wel meevallen maar met één keer afdraaien heb ik nog niet alles gezien. Ik ben benieuwd hoe dat dan voor de televoters gaat zijn, die het voor het eerst zien
  en die op grond daarvan dan wel of geen punten gaan geven.
  Het zou van mij overigens wel naar de finale mogen.

  • GerardMartin schreef:

   Wie zegt dat die televoters het voor het eerst zien? Die kunnen toch ook alles bekijken op het wereld wijde web?

 7. Hans schreef:

  Hele zwakke inzending van Armenië dit jaar.
  Hoeft van mij niet naar de finale.

 8. Jellybean schreef:

  Ik vind het geen geslaagde mix van muziekstijlen, heb niets met dit soort ‘hippe’ deuntjes. Benieuwd wat er live nog van over blijft.

 9. Olaf schreef:

  Eerste helft is mooi en sfeervol, waarom dan opeens die stijlbreuk? Het verpest het nummer in ieder gedeeltelijk, maar de nogal bombastische muzikale begeleiding geeft toch het gevoel van een soort van ‘anthem’. Mag van mij zeker door naar de finale, is de ‘sjiekste’ en meest interessante in de vrouwelijke huppeldeuntjes-parade van dit jaar.

 10. JW schreef:

  Neen, sorry het zegt mij niks dit.

 11. Michael Adam schreef:

  Het hoort niet echt bij elkaar, die verschillende stijlen. En toch vind ik het wel een leuk nummer en dat komt vooral door de zangeres die het geheel goed verkoopt.

  • Dick schreef:

   Je kunt ook teveel in 3 minuten stoppen. Ik weet iig niet wat ik er mee aan moet. Ga er zeker niet op stemmen.

 12. riccardo schreef:

  Het is voor mij vooral die be gew, do gew, loo gew die het verpest. Doe er maar iets Armeens voor in de plaats. Verstaan doen we het toch niet. Echt jammer. Nog niet live gezien overigens.

 13. Mike B schreef:

  Top nummer met dito clip. Ben benieuwd naar de act. top 10 zeker haalbaar!

 14. Nelli schreef:

  Heel mooi