Mia en Dion gaan na Eurovisie Songfestival solo verder

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. RobOranjeFinland schreef:

  Goed Bezig. Heb er alle Vertrouwen in . Op naar de Finale!

 2. riccardo schreef:

  Goed bezig, lijkt me. Minder handig om ‘we gaan solo’ op voorhand al te communiceren, lijkt me ook.

 3. RiaNL schreef:

  Leuk interview. Ik ben heel benieuwd naar de act. Ik wens Mia en Dion succes met alle voorbereidingen. Ik blijf het liedje toch mooi vinden.

  • RobOranjeFinland schreef:

   +100

   • Br@m schreef:

    Qua hitlijsten is het (tot nog toe) verre van een succes. Mia en Dion kwamen 2 weken geleden binnen in de Dutchchart top 100 op 61 ; vorige week al gezakt naar 62 en deze week op 64. Vraag me wel af wanneer een Nederlandse bijdrage zo slecht gescoord heeft.
    Loreen daarentegen komt vandaag binnen op 36 in dezelfde chart en dat is volgens mij ook zelden of nooit eerder gebeurd. Een buitenlandse bijdrage die nu al hier in de hitlijsten staat terwijl het ESF pas over 1,5 maand is.

 4. RobOranjeFinland schreef:

  In De Maand Mei staan Mia & Dion gewoon nummer 1 in de ITunes en de Top 100.

 5. Maarten schreef:

  Dat ze niet echt hoof in hitlijsten staan heeft er misschien wel mee te maken dat ze nog niet live op hebben getreden. Dat daardoor ook komt dat weinig mensen al weten wat de Nederlandse inzending is.

  • Bas schreef:

   21 in de Top 40 op dit moment. Trijntje, Waylon, Maggie McNeal, Humphrey, Bernadette en Marga Bult hebben nooit zo hoog gestaan.. allemaal wisselende resultaten dus conclusie: een hitparadenotering zegt niets over het resultaat op het songfestival

 6. Rad schreef:

  +100

 7. Johan schreef:

  Jammer voor je dat je je niet vertegenwoordigt voelt en sneu dat je dat op deze manier moet laten weten aan de rest van Nederland. Maar strikt gezien hoeft het geen probleem te zijn. Mia en Dion vertegenwoordigen gewoon Nederland, dat is het hele verhaal. Slechter dan Shine en Shalalie hebben we gelukkig in 10 jaar niet gehad, en ook dit jaar ben ik blij dat Nederland weer een goed liedje stuurt. Dat vervolgens de makers van het liedje meegaan naar Liverpool lijkt me logisch, maar als je er graag zelf bij wilt zijn, koop een kaartje. Dat zal een gezellige boel worden met jou erbij ;-)

 8. hein schreef:

  Wat een giller!,
  Nu al besloten om beide solo verder te gaan…wat moet dat dan met zijn 2en op het songfestival.
  Nou ben ik altijd een giga fan zodra het nummer uitkomt.
  Deze nog nooit helemaal beluisterd,,,val iedere keer in slaap.

 9. Dick schreef:

  Duo’s die deelnamen en wonnen… even nadenken: oja dat trieste nummer van Estland. Natuurlijk had Nederland Maxine and Franklin Brown die ook nog een hit scoorde…. mouth and macneal… 3e… Sandra en Andres 4e en Saskia en Serge…. maar waar het plezier er vanaf spatte bij een aantal voorgaande genoemde duo’s mis ik dat totaal bij onze huidige inzending. Benieuwd hoe de live performance gaat klinken en hoe de act eruit gaat zien. En inmiddels lijkt Cornald Maas het spreekwoordelijke zinkende schip nog wat verder in de golven te duwen door nu ineens zijn twijfels uit te spreken… “een zware dobber” en dat soort uitspreken…. je hebt dit toch ZELF gekozen uit 400(!!!!!) nummers??? Ik kan hier eigenlijk heel slecht tegen. Wees een vent en trek je conclusies of HOU JE MOND.