Douze Points 2023 [22]: IJsland

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  De wijze waarop ze het woord power zingt, is wat symbolisch voor het volledige lied: meer een sputterend brommertje dan een vlot rijdende bolide. Vreemd dat ze de nationale selectie met een grote voorsprong heeft gewonnen. Ik vind het een lied zonder enig hoogtepunt. Mag van mij gerust in de semi stranden.

  • Jellybean schreef:

   Mee eens; een soort heppie de peppie puppy power. Ik heb hier niets mee; hoeft voor mij ook niet naar de finale.

 2. riccardo schreef:

  Schel en valsig. Zit geloof ik wel een aardige ritme sectie achter maar ze zingt er gewoon dwars doorheen. Te weinig dynamiek ook. Nou ja, je kunt ze niet allemaal leuk vinden. Finale hoeft voor mij duidelijk niet.

 3. Br@m schreef:

  Nee, dit is het niet voor mij; te onopvallend en te rommelig. Mag van mij stranden in de halve finale.

 4. Kobe schreef:

  Heel vervelende/enerverende song en dito zangeres. Was dit echt het beste wat IJsland in de aanbieding had?

  • Gilles schreef:

   Je hebt het bij het rechte eind. Het was een ontstellend zwakke voorronde in Reykjavik dit jaar.

 5. Ria NL schreef:

  Ik heb hier ook niet zoveel mee ik ben het zo weer vergeten. Dit hoeft niet naar de finale wat mij betreft.

 6. Michael Adam schreef:

  Niet slecht, maar ook niet bijzonder goed. Ik vind het wel stoer hoe zij in haar eentje helemaal los gaat op het podium.

 7. René schreef:

  Ik heb dit ooit, toen ze had gewonnen, kort beluisterd en zat me met te bedenken dat ik me hier helemaal níets meer van kan herinneren. Ik voel ook nu niet de behoefte het nogmaals te gaan beluisteren

 8. Olaf schreef:

  Er zit best wel wat ‘power’ (ha ha) in haar stem, maar het is regelmatig onaangenaam om naar te luisteren en vaak tegen het valse aan. Het liedje zelf heeft dan weer veel minder kracht: een wannabe drum ‘n’ bass dreun met veel geschreeuw er tussendoor. Door het vele p-p-p-power krijg ik ook vreemde associaties met Pipo de Clown en de stotterende boef Snuf…Geen finale schat ik in,

 9. Beer schreef:

  Zij is geweldig, zowel op podium als qua stem.

  Het nummer is oersaai.

 10. GerardMartin schreef:

  Ze hadden nog wel één aardig nummertje in die finale en dan komen ze met dit prutliedje aanzetten. Irritant stemmetje en dito lied, geen finale aub.

 11. Esmee schreef:

  Nee dit hoeft voor mij niet naar de finale. Ik heb het zonder te kijken beluisterd en ik vind het schel en irritant. Verder oninteressant. Ik heb het uitgezet voordat het afgelopen was.

 12. JW schreef:

  Neen, dit is hem niet.
  Inderdaad schel, irritant en oninteressant.

 13. Dick schreef:

  Agressief aandoende inzending waarbij het vocaal ook matig is. Not my cup of tea.