Douze Points 2023 [27]: San Marino

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Dirruk schreef:

  Ha, ha, ha, ha ,hahahahahahahahaha.
  Next.

 2. Beer schreef:

  Ze worden zwaar ondergewaardeerd heb ik het idee. Ook bij Eurovision in Concert deed er nauwelijks iemand mee terwijl de zanger stage presence heeft, een goede stem en het nummer een duidelijke hook heeft… ik snap de haat in ieder geval niet.

  • Dirruk schreef:

   Duidelijke hook?
   Het zou al helpen als het ritme van de tekst en de melodie gelijk zouden lopen.
   Het is een rommeltje en die “goede stem” heb ik in de San Marinese finale (ja, die heb ik helemaal uitgekeken) niet gehoord.
   Is overigens geen haat, ik vind dit liedje gewoon helemaal niks. Maar dat heeft niets met haat te maken, ik gun ze het allerbeste. Maar ik denk dat er niets van komt. Mag met Roemenië uitmaken wie er laatste wordt in deze HF.

 3. Zuiderbuur schreef:

  Haar snaky eyes mogen hem vlinders bezorgen, mij laten ze koud. Ik vind dit een saai, zeurderig en langdradig nummer. Rock waarbij de vlam nergens in de pan slaat. In tegenstelling tot wat ze zingen, totaal niet ‘paralyzing’. Hopelijk na de semi helemaal over and out.

 4. Br@m schreef:

  Voor mij het op één na slechtste nummer dit jaar op het ESF. Ik begrijp nog steeds niet waarom men dit nummer heeft uitgekozen. Er deden veel betere nummers mee in de San Marinese finale. Dit gaat100% zeker niet door naar de finale.

 5. RobOranjeFinland schreef:

  Next

  Songfestival Diva Gordon, 2009, weer vrijgezel.

 6. Michael Adam schreef:

  Ik vind het nummer best oké maar de tekst is vreselijk en helaas heb ik niet zoveel met de stem van de zanger.

 7. Ria NL schreef:

  Ik heb hier helemaal niets mee.

 8. Inez schreef:

  Hier hou ik wel van de groep is waar ik van hou en het nummer is oke

 9. Dirruk schreef:

  “Je reactie is in afwachting van moderatie”
  O jee, ik sta weer onder curatele, wat heb ik nu weer verkeerd gezegd?

  • Zuiderbuur schreef:

   Niks. Het woordje met de beginletter h heeft waarschijnlijk automatisch alarmbellen doen afgaan. Ben het trouwens helemaal eens met jouw antwoord op Beer.

  • Zuiderbuur schreef:

   @dirruk Ik had het onlangs met w-o-k-e. Blijkbaar ook een gevaarlijk woord :)

  • Beer schreef:

   Mocht dit het beter maken, de mijne was ook in afwachting van moderatie. Wellicht ben ik de drama ;)

 10. Siem schreef:

  Dit nummer had prima in het Songfestival van 20 jaar geleden gepast, maar anno 2023 is dit echt gedateerd. Daarnaast heeft de zanger een nasale stem en klinkt hij op sommige momenten erg schel. Al met al: een uitschakeling in de semi finale zit er dik in.

 11. Inky schreef:

  Ik heb hier ook niets mee, zeker tekstueel niet. Vooral de zin: I can smell you like an animal. Welk brein heeft dat bedacht?

 12. riccardo schreef:

  Slappe hap en geen lekkere stem ook. Gaat hem niet worden deze.

 13. GerardMartin schreef:

  Verschrikkelijk slecht maar dat is SM altijd!

 14. Marcel80 schreef:

  Hier heb ik ook niks mee. Dit gaat waarschijnlijk laatste of een na laatste in deze semi worden. Voor San Marino is het duidelijk dat meedoen belangrijker is dan winnen.

 15. Lars schreef:

  Dom nummer.
  Heb hier niets mee.
  De zanger kan in ieder geval wèl zingen

 16. Jellybean schreef:

  Matige, saaie bijdrage. Het stemgeluid van de zanger vind ik niet prettig en schel. Dit lijkt me een duidelijke NQ.

 17. Olaf schreef:

  Net als bij Roemenië vraag ik me af hoe dit derderangs rockertje een voorronde heeft kunnen winnen. Veel is nogal afstotelijk aan deze intending, met name de stem van de zanger. Laatste in deze halve finale?

  • Dirruk schreef:

   Tja, als je de Sanmarinese voorrondes gezien hebt, dan weet je dat. Dat was hele slechte televisie.

 18. Rad schreef:

  Steeds beter en live heel goed!
  Gaat zo naar de finale en
  In mijn top 10!

 19. Dick schreef:

  Ontzettende slappe kloon van Maneskin, anders kan ik het niet omschrijven maar dit mist veel om echt op te vallen in positieve zin….. omdat dit een hele zwakke semi is kan dit misschien nog wel de finale in sluipen maar daar hoort het wat mij betreft niet thuis.

 20. JW schreef:

  San Marino, doe alsjeblieft niet meer mee aan het ESF.

 21. Bandido - Georgia schreef:

  Oh wat erg dit. Zelfs Belgie is nog beter dan dit. Waarom doet San Marino uberhaupt nog mee vraag je je dan af?