Douze Points 2023 [9]: Israël

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Hier heb ik niet zoveel mee. Er zitten wel aardige stukken in het liedje maar onvoldoende om mij geïnteresseerd te houden
  Dit hoeft dan wat mij betreft niet naar de finale, al denk ik gezien de vele liefhebbers , dat we Noa daar terug zullen zien.

 2. riccardo schreef:

  Die dance break is heel leuk. Als ze dat goed uitvoeren zie ik het behoorlijk wat stemmen pakken. Finale.

 3. Zuiderbuur schreef:

  Popdeuntje zonder ziel. Zoveel stijlen door elkaar gemixt dat het, in tegenstelling tot wat ze zelf zingt, weinig ‘pheno-pheno-phenomenal’ is. Mag van mij gerust in de semi achterblijven, wat wellicht niet zal gebeuren. Trouwens benieuwd of de eenhoorn op het ESF-podium nóg altijd een centaur zal zijn. :)

 4. Jellybean schreef:

  Eigentijds, oppervlakkig popdeuntje met vele fans, aangezien dit lied het hoogst gewaardeerd wordt op eurovision world.com met 4.6 sterren. Ik heb er niet veel mee maar het zal ongetwijfeld goed in de smaak vallen bij voornamelijk jonge televoters.

 5. Michael Adam schreef:

  Prima onderdelen maar ze heeft echt allerlei random ingrediënten in die maaltijd gegooid waardoor het geheel nogal onsamenhangend is. Kliekjesdag.. en duidelijk gemaakt voor Eurovision.

 6. Werner schreef:

  Nee dit is het niet volgens mij

 7. JW schreef:

  Inderdaad duidelijk gemaakt voor het ESF dit.
  Herkenbaar en dit zal wel in de smaak vallen bij jongeren en zullen we ook wel terug gaan zien in de finale.

 8. Hennie schreef:

  Israël onwaardig, mag van mij weer naar huis. Gezien alleen het televote volk wel in de finale.

 9. Br@m schreef:

  Aardige popdeun zeker qua refrein maar er zijn ook gedeeltes in dit nummer die ik beduidend minder vind. Ik verwacht desalniettemin een makkelijke kwalificatie voor de finale.

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Is het heel gek als ik zeg dat ik dit te Eurovisie vind? Speciaal op maat gemaakt voor de doorgewinterde Euroclub-fans (en nee, ik heb niets tegen de Euroclub).
  Hoewel het wel met zorg geproduceerd is, vind ik dit nummer nogal afgezaagd. Dit heb ik al zo vaak gehoord. Haalt waarschijnlijk wel de finale, want dit is luchtig en barst gelijk in de eerste minuut los, dus écht televoting-materiaal.
  Voor onze commissie is dit wellicht goed studiemateriaal. Kijk eens hoe dit in de eerste minuut al openbloeit, waar Nederlandse inzendingen dan nog steeds aan het opbouwen zijn (Grow, Burning daylight).

  • riccardo schreef:

   Neem een aantal van de hits van een Ava Max of Billy Eilish, een vleugje vroege Beyoncé qua performen. Recent en erg populair en waarvan de streams heel hoog oplopen. Passen perfect in het zelfde soort Eurovisie plaatje dat ook deze uit Israel probeert te brengen. Passend en relevant maar niet per se bedacht dus.
   Of het ook mijn ding is, of überhaupt goed laat ik in het midden.

 11. Fizz schreef:

  Noa Kirel is een superstar in Israel. Er zit een boel geld achter deze productie en ik ben niet bang dat zij dit live niet aankan. heb wat online live materiaal van haar bekeken en zij heeft het hele pakket. Stem, looks, sass, stage aanwezigheid. Al vind ik wel dat haar vocals vaak door de processing machine gaan, maar goed dat gaat het meeste tegenwoordig. Noa haalt makkelijk de finale en wellicht daar een mooie score?

 12. Remco Berg schreef:

  Behoort wat mij betreft niet tot de betere Israëlische inzendingen maar in het erg zwakke jaar 2023 wel mijn favoriet. Ik ben bevooroordeeld. Beetje ordinaire zangeres en teveel van alles. In de verte wel wat Israëlische invloeden (2 regels Ivrit en ook in arrangement hoor ik in de verte iets wat Israëlisch). Ik ben verbaasd dat vrijwel iedereen zo negatief is terwijl er zoveel pulp dit jaar bij zit.

 13. ~ René ~ schreef:

  Ik vind het eigenlijk wel een leuk liedje.

 14. Dick schreef:

  Ik heb hier weinig mee. Komt geforceerd eigentijds over.

 15. GerardMartin schreef:

  Dit maakt voor mij deel uit van de door Remco genoemde pulp. Bombastische computerklanken met poppenstemmetje.

 16. Olaf schreef:

  Ik kan al die kreunende EDM-zangeresjes dit jaar bijna niet uit elkaar houden. Dit heeft muzikaal nog wel een paar aardige momenten, maar, zoals eerder aangegeven, is het allemaal erg bedacht. Duidelijk bedoeld om de traditionele Eurovisie-achterban te pleasen. Gaat wel door naar de finale vermoed ik, maar moet dan opboksen toch nog een stuk of 5 van deze zogenaamde ‘powervrouwen’ die krols over de grond kruipen.