De analyse: Roemenië en Estland

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Jellybean schreef:

  Betreffende Estland volledig met jullie eens! Fijn dat jullie dit mooie lied op waarde weten te schatten en finale waardig vinden. (ook eens met jullie analyse van Roemenië trouwens:)

 2. Max Mark schreef:

  Ik kan me toch niet voorstellen dat Estland blijft hangen in de halve finale. Het is zó steengoed gezongen en ook nog eens een prachtig lied. Ik denk nog steeds dat dit kan gaan verrassen. Ik hoop het in ieder geval, ik vind het prachtig en het komt iedere keer weer binnen.

 3. Wim1970 schreef:

  37e in de finale?

 4. riccardo schreef:

  En toch, als Estland wel blijft hangen snap ik dat ook, enigszins. Goed van stem, nette jurk, aantrekkelijke compositie. Het is prima maar tegelijkertijd heel erg spannende dingen of iets echt speciaals geeft het me niet.

  • Jellybean schreef:

   Spannende en speciale bijdragen zitten er dit jaar sowieso beperkt bij vind ik. In deze semi zit o.a. Litouwen, Polen, Denemarken, Cyprus die wel op kwalificatie staan en alles behalve spannend of speciaal zijn.Als Estland blijft hangen komt dat voornamelijk door de vele (jeugdige) televoters denk ik. Die hebben een andere smaak schat ik zo in.
   Ik blijf erbij dat dit een ondergewaardeerde bijdrage is. Gelukkig hebben we onze gezamenlijke favoriet Australië nog:) Verwacht ik ook veel van.

   • Ria NL schreef:

    Ik hoop toch echt dat Estland naar de finale gaat . Ik vind het een prachtig lied en Alika zingt geweldig. Een finaleplaats zou zeer terecht zijn
    Roemenië doet me helemaal niets en ik zou me niet verbazen dat hij in de semi finale blijft steken
    Ik zal hem in elk geval niet missen

   • Olaf schreef:

    Hallo medeliefhebbers van Estland en Australie!

    Het zou toch ongelooflijk zijn als die non zangers uit Polen en Denemarken niet doorgaan en de Estse Alika niet? Dan is het failliet van alleen televoting tijdens de halve finales al wel bewezen. Ik vrees ook voor iets soortgelijks met Kroatie en Nederland in de andere halve finale.

 5. Martin schreef:

  Al zingt Alika goed. Het blijft een saai nummer en haar stem is ook niet fijn. De 12e in semi 2 lijkt me prima en best nog hoog.

 6. Juuul schreef:

  Theodor is inmiddels 19!!